Alhamdulillah

Sunday, 25 January 2015

Azam tahun baru dah berjaya dilaksanakan

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Setelah sekian lama menyelam, baru sekarang timbul haha. Lama betul tak sempat mencoret sesuatu di blog kesayanganku ini.

Alhamdulillah, satu daripada azam tahun 2015 yang telah dinyatakan dalam wishlistku telah berjaya dilaksanakan. Azam yang mana tu ye? Hehehe ..Azam untuk make over  syurga kecil kami di dunia ini ...our home sweet home!
Alhamdulillah, walau bajet 'ciput' (bajet kecil), impian kami dapat juga direalisasikan. 
In sha Allah, next entry, saya kongsikan gambar2 disini ye untuk panduan dan rujukan bersama.
Tata. Wassalam!

6 comments:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah...

Kayu Manis said...

Assalamualaikum ju
alhamdulillah .. nti kongsiknlh ye..

lma sepi... tuan blog

Kniedaz said...

Salam pagi isnin....mesti rasa puas hati bila berjaya laksanakan azam kan...nanti post la gambar..utuk inspirasi ^_^

Rozita Ismail said...

Syukur la kalu dah tercapai..teruja gak nak tahu agaknya apa la azam yg dah dicapai tu!Tahniah ya..

hainom OKje said...

Hihi.....lama sungguh menyelamnya ye....
Duk menyelam cari barang baru rupanya....

aby said...

salam TJ ..
belum terlambat ucapkan slamat tahun baru kan ..
jom sama2 kita azam lebihkan buat entri
utk thn ni ..
aby pun sama juga , lama tenggelam ..