Alhamdulillah

Saturday, 24 February 2018

Bagai mimpi saya dah bergelar penulis buku

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Lama kita tak bersua dan berbicara di alam maya ini.
Akhirnya sempat juga nak mencoret sesuatu disini hari ini, alhamdulillah. 

Saja nak 'share' berita gembira  hari ni iaitu salah satu impian masa kecil dulu dah tercapai juga akhirnya hehe... jadi penulis buku!!
Ini cubaan pertama saya. Buku pertama ini berjudul Pakatan Bawah Tanah adalah buku kompilasi anekdot yang menghimpunkan lebih 100 kisah pendek yang lucu dan bermesej dan dipersembahkan dalam gaya bahasa yang santai dan bersahaja. Buku ini adalah gabungan 20 penulis baru yang berbakat besar. 
Sesiapa yang berminat nak beli buku ni, boleh tinggal komen kat bawah ye.👍🏻

 Buku ini tidak dijual di kedai buku dan hanya boleh dibeli dengan penulis sahaja. Jom ramai2 pakat beli buku ni..jom support sis yang baru first time try to be an author ni hihi. Stok limited  tau.

Harga buku (semenanjung)= RM22
Harga buku (Sabah Sarawak)= RM24
Harga buku termasuk postage (Semenanjung)=  RM30
Harga buku termasuk postage (Sabah &Sarawak)=  RM36




 Sekian , terima kasih.




11 comments:

nayfatimah rasyid said...

Tahniah Tuan Juhaida

dear anies said...

wahhh tahniah!!!

dear anies said...

p/s andai kata berminat nk tulis buku bersama kami, nnt hubungi saya ya! boleh drop emel o no tel kt blog sy. sy x kn publish kan ;-)

aby said...

salam TJ ..
tak sangkan TJ penulis buku ni ..
dekat fb aby kerap keluar sinopsis dan promosi buku ni ..
rasa blh beli kot ..
support kwn2 ..

Tuan Juhaida said...

Jom aby beli.whatapps la nombor saya tu hihi

hainom OKje said...

Wahhhh tahniah TJ....muncul muncul je dah jadi penulis buku ye awak... Awak bukan cikgu Kimia ke TJ suatu masa dulu? Bukan cikgu BM kan hihi.... Itu tandanya awak mmg cemerang dan terbilang gitu

Tuan Juhaida said...

Haha ye mmmg srkarang pun masih cikgu kimia.jom beli buku saya okje

Hans said...

tahniah
semoga terus sukses :)

Tuan Juhaida said...

Tqvm😍

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)