Alhamdulillah

Saturday, 2 November 2013

Hi-Tea 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru balik dari jamuan akhir tahun (hi-tea) untuk Kelab Guru dan Staf Sokongan (KGSS) sekolah kami. Majlis yang ceria, best dan sangat happening ini telah diadakan di Sunway Putra Hotel, KL. Tema majlis kali ini ialah "casual orange-brown". Majlis bermula pada pukul 1.00 tgh hingga pukul 5 petang. Pelbagai pilihan makanan yang enak2 dan game yang best2 dianjurkan. Thumbs up kerana semua sangat sporting dalam menjayakan majlis ini dan mengambil bahagian dalam game yang dipertandingkan. Semua pun hadir sangat bergaya serta menepati tema.


Disini nak tempek gambar2 sepanjang majlis berlangsung. Layannnnnn!



















game ala2 Super Spontan

Tekun mengasingkan 5 jenis kacang yang telah bercampur .
Group mana yang cepat akan menang.

Bergambar kenangan bersama2 Puan Pengetua (yang duduk~tengah)
Finalist best dress bergambar dengan Pengerusi KGSS
Finalist best dress bergambar dengan Pengerusi KGSS
finalist untuk kategori best dress kena 'melawat ' meja ke meja untuk pancing undi hahahuhu
Pemenang meja group paling sporting!
Pertandingan baca berita 3 kepala Super Spontan!

Pertandingan baca berita 3 kepala Super Spontan!
Pemenang meja group paling sporting!
I dapat oven untuk cabutan bertuah!












Anak2 bergambar dengan hadiah cabutan bertuah yang mama dapat today hehe...oven, cerek elektrik and tupperware
Sekian...wassalam!

14 comments:

Rozita Ismail said...

cun la ida!!bertuah sunggh ida coz dpt byk adiah...hii

Wirda Amir said...
This comment has been removed by the author.
Wirda Amir said...

cantk temma oren..terang mata gitu...saya tgk kaler makananpun byk yg kaler oren je dah..hahaha

nurbijen said...

best nyer dapat cabutan bertuah.... oven lagi....
Ida, byk tak dapat pancing undi? hihihi

Puan Kutu said...

amboi majlis grand sungguh..mendidih perut tgok semua gambar makanan..cikgu2 pun semuanya gojes termasuk la tuan blog..hehe

Tuan Juhaida said...

Terima kasih, akak!syukur...alhamdulillah

Tuan Juhaida said...

Tulah oren kan nampak ceria hihi

Tuan Juhaida said...

Hehe bg can kat yg muda2 la nur hihi

Tuan Juhaida said...

Hehe terima kasih.majlis sekali setahun je...

hainom OKje said...

Wah baju olen yg dapat hadiah Zanussi tu mmg mengancam le cikgu! hehe....
Seronok yeh TJ....beli siap ke apa baju tu TJ?

Tuan Juhaida said...

Tq okje.ye bj beli siap je tu hihi

aTieYusof Family said...

wah! grand juga Hi tea ni kak..
baju pun lawa2..;)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Rawat Doa said...

Slm ziarah, semoga cikgu terus sukses