Alhamdulillah

Friday, 6 June 2014

Wedding & Anniversary

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru berkesempatan menulis entry terkini kerana kesibukan menanda kertas exam . Hari ni baru selesai tugasan tersebut dan dah settle key-in markah online. Lega sangat. Syukur!

Ini cerita hari sabtu lepas, 31 mei 2014, kami berkesempatan untuk hadir kenduri kahwin kawan sepejabat suami di Kuantan. Kebetulan tarikh 31 Mei itu juga merupakan tarikh istimewa untuk saya dan suami~ Happy 11th Wedding Anniversary untuk kami. Syukur , alhamdullah! Dah 11 tahun rupanya kami diberi peluang hidup bersama serta dikurniakan 3 orang cahaya mata penghibur jiwa, pengikat kasih. Thank you, Allah!

Cupcakes tapi ada technical errors sikit coz dia kehabisan kotak cupcakes hehe so terpaksa isi dalam kotak kek biasa so nampak tak berapa cantik . Takpe, yang penting rasanya sedap! 

Pasangan pengantin lama(dah 11 tahun) bergambar bersama pasangan pengantin baru hihi


Alang-alang dah sampai Kuantan kami terus ambil peluang untuk bawa anak2 main air kat Pantai Teluk Chempedak dan malamnya makan ikan bakar di Tanjung Lumpur. Keesokkannya baru balik semula ke KL.














Semoga Allah berkati hidup kami sekeluarga, Amin!




Malamnya kami dinner ikan bakar di Restoran Super Top Ikan Bakar, Tanjung Lumpur.

Sedap sangat!

Sekian dulu..jumpa lagi next entry!
Wassalam!

12 comments:

nurbijen said...

Happy anniversary Ida...
Tak sangka dah 11 tahun.. rasa macam baru lagi makan nasi minyak Ida :)

aTieYusof Family said...

Happy Anniversary Kak.. moga bahagia till Jannah.. tak sedar dah 11 thn kan..anak2 akak pun dah besar.. hehe.. :)

Tuan Juhaida said...

Terima kasih nur!

Tuan Juhaida said...

Tq atie!

Aisy Nasiha said...

Happy anniversary.. semoga kekal sehingga ke akhir hayat..

Seronoknya dh siap memansa dan key in. Saya ada lagi sikit..

Berkenanlah tgk anak2 main air tu. Nak ke pantai jugalah.

Tuan Juhaida said...

Tuls AN. Lega dah siap tanda.6 kelas.kertas 1,2,3

Rozita Ismail said...

Alhamdulillah...dah 11thn pun!ank2 pun dah dewasa..baby baru..??kiki...
selamat ulangthn perkwinn Ida..walau terlewat ucapnya..entry ni yg salah coz lewt updatenya...!!!moga bahagia hingga keujung nyawa..

Tuan Juhaida said...

Tq akak!hihi

Puan Kutu said...

happy annivesary..seronok anak2 dpt berkubang dipantai

Tuan Juhaida said...

Tq!hihi tulah happy sgt anak2 hihi

mama amir said...

happy annniversary...sori lambat wish...semoga berbahagia hingga ke Jannah...^_^

hainom OKje said...

Ni mesti tidur hotel bilik honeymoon suite ni hehe....tidur bawah kelopak bunga ros pattern love....lomantik!...Happy ANNIVERSARY yg ke 11 TJ dan suani moga kekal bahagia hingga ke syurga hendaknya