Alhamdulillah

Thursday, 6 November 2014

Cyberview Lodge Resort & Spa, Cyberjaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini nak share sedikit percutian 2 hari 1 malam kami di Cyberview Lodge Resort & Spa, Cyberjaya. Hehe dekat je dari KL.

Alhamdulillah, percutian kali ini ditaja hehe..aku dapat hadiah cabutan bertuah semasa majlis Hi-tea sekolahku.
Rate bilik deluxe  (1 katil king @ 2 katil super single) untuk satu malam bersama sarapan pagi untuk 2 orang ialah RM371 (Government rate).



Resort ni memang sangat cantik.! Masuk lobi je dah bau harum sangat, bau haruman bunga melati.

Lobi hotel










bathroom







Verandah Cafe~ Sarapan pagi kami disini


Sarapan pagi kami memang pelbagai dan semua sedap2 belaka.




Jom kita terjah spa pula..untuk guest hotel boleh ber'jacuzzi' dan sauna dengan percuma di Sembunyi Spa ini. Urut /  Massage dikenakan charge berasingan.

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Cantik!~ Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Sembunyi Spa @ Cyberview Lodge Resort & Spa

Rate untuk spa @ Sembunyi Spa

Selain kemudahan spa dan kolam renang, guest hotel juga boleh menyewa basikal dan memancing di resort ini.

Pool towel~ Jom mandi kolam pulak!
my hubby n kids tercinta!













Alhamdulillah, tempat yang indah dan damai untuk melepaskan lelah di hujung minggu~ lari sedikit dari kesibukan kota KL.



Sekian dulu untuk kali ini. Till we meet again! Wassalam!

8 comments:

lia ummiirfan said...

cantiknya dan cosynya bilik hotel ni.. :))

Tuan Juhaida said...

Mmg cantik n selesa

Rozita Ismail said...

bestnyeer!bila la nak merase masuk resort ni gamaknya?

aby said...

salam TJ ..
wahh .. best tempat dia ..
tk perlu pergi jauh utk ketempat tu ..
makan pun sedap2

Tuan Juhaida said...

yg penting..kitchen hotel ni dpt sijil halal dr Jakim

hainom OKje said...

Bestnya TJ......Memang nampak mewahlah hotel ni...Untung awak dapat bermalam kat situ TJ...So berspa ke idak kome tu TJ?

OKje pernah jugak datang cafe dia....Contractor belanja hihi...Mmg banyak choice le makanan dia.Sangat puas hati....

❤Kamsiah❤ said...

best..best..rileks ja tak payah pikir segala kerja lain..

Mummydearie said...

Nice place to relax. Cosy sangat nampaknya. Belum pernah terjah lagi hotel ni.