Alhamdulillah

Tuesday, 19 August 2014

Blog yang dah naik habuk..

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam 23 Syawal untuk semua teman2 yang dirindui. Lama betul tak berpeluang menjenguk blog sendiri apatah lagi BW. Sampai naik berhabuk dah blog ku ini hihi.
Nasib baik ada juga rakan blog yang sudi bertanya khabar mengapa diriku menyepi hehe. Bukan sesaja menyepi atau takde cerita yang nak diomongkan tapi kerana banyak betul la kerja yang harus dibuat.

Cerita rayaku? Memang meriah..alhamdulillah! Dapat beraya dengan famili tersayang, sanak saudara dan teman2. Balik KL pun masih meriah beraya...dah 2x  hujung minggu rumahku menerima tetamu yang ramai...syukur...tetamu datang membawa rezeki gitu. Disamping mengeratkan silaturrahim. Antara menu yang disajikan ialah nasi dagang lauk ikan dan ayam, roti jala, sate dan nasi himpit dan lain2.

Nasi dagang dan sate serta nasi himpit

ada kek lapis, popiah, kuih talam durian, jelly kelapa dan fruits

nak promote kek lapis frozen My Ziff yang sedap kat sini
roti jala dan kari ayam

ni je gambar yang sempat snap sebab tuan rumah merangkap tuan blog busy melayan tetamu...aduyai..

ni sebahagian sampul duit raya yang ditempah..Custom made

antara pilihan biskut raya yang ada hehe
Hihi rasanya sampai sini dulu . Mata pun dah mengantuk. Sehingga jumpa lagi. Wassalam!

12 comments:

Rozita Ismail said...

sakan beraya gitu tu yg blog smpai berhabuk tuh!!hiiii....

Ummu Madihah said...

Salam Ju,

Padanlah blog berhabuk, raya sakan rupa-rupanya! Jangan risau raya tinggal beberapa hari lagi, masih boleh sambung raya sampai habis Syawal!

aizamia3 said...

Bila beraya sakan ni nak update entry tertunggak pasal raya pun takde mood.. huhuhu..

Tuan Juhaida said...

Hihi skali ngan bz tugas2 harian n murid nak trial SPM

Tuan Juhaida said...

Sekejap je masa berlalukan,bulan berganti bulan,tahun bganti tahun

Tuan Juhaida said...

Tulah...dah lama x sempat update blog

elly-daily said...

Teringin nak buat open house, tapi terlalu banyak TAPI.. hehe.. selamat hari raya!

Tuan Juhaida said...

Selamat hari raya hihi

hainom OKje said...

Laaa......bizi rupanya cikgu sorang ni...biasalah TJ.....kehidupan seorang cikgu, ibu anak dan isteri ....mmg sibuk sokmo....
Macam macam juadah tu sure org yg datang puas hati apatah lagi tuan rumahkan...

Tuan Juhaida said...

Alhamdulillah

LYAfrina said...

sampul raya tu cantikkk

hainom OKje said...

Singgah mlm sini TJ....