Alhamdulillah

Tuesday, 30 September 2014

Oppo & Oroton serta Majlis Graduasi Ting 5 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Rindunya pada blog ku ini dan semua teman blogger diluar sana. 'Busy' yang melampau membataskan masa untuk mencoret cerita disini.

Kali ini nak abadikan Oppo dan Oroton di sini. Hehe apa tu?
Alkisahnya  Oppo adalah smartphone baruku dan Oroton pula adalah handbag baru hehe. Oppo beli pada 1 september 2014. Pompuan..pompuan ...hmmm..hihihi

Oppo Find 7a Review
Oppo Find 7a (my new smartphone) ~ gambar ihsan mr google
Handbag baru ~ kirim kat kawan beli kat JPO
Masa beli handbag ni ada less 70%. 

Entry kali ini juga nak nak selitkan juga gambar2 sepanjang Majlis Graduasi pelajar tingkatan 5&6 sekolahku yang baru berlangsung pada 12 september yang lalu di Hotel Flamingo.

Barisan cikgu-cikgu yang mengajar tingkatan 5 
Barisan guru kelas tingkatan 5
cikgu dan anak murid!

Barisan guru kelas tingkatan 5 
cikgu dan anak murid!
cikgu dan anak murid!
cikgu dan anak murid!
cikgu dan anak murid!
cikgu dan anak murid!

cikgu dan anak murid!
cikgu dan anak murid!

Sekian, wassalam!

6 comments:

LYAfrina said...

Salam kak..lma x nmpk.. ok x oppo?? Cantik h/bag..byk tu less.. smpai 70%..

Bestnya bdk skarabg dh dpt merasa pkai jubah konvo kan

nurbijen said...

best nyer dapat gadget dan beg baru...
seronok tgk cikgu dgn anak murid posing... nampak mesra gitu....

Tuan Juhaida said...

So far oppo ok.lebih kurang samsung note juga.camera dpn n blkg cantik.function sng.

Tq hihi handbag tu kalau x less mmg pikir byk kali nak beli.nasib baik ada less.after less dpt rm365

Tuan Juhaida said...

Hihi nur..bila blk malaysia?
Anak2 murid mmg manja semua hihi

lia said...

oppo dgr nyer gmbr chantek...

Rozita Ismail said...

bestnya dpt gajet n hbag baru!
Oo cikgu kesayangan ank murid rhupanya!!!hehe...