Alhamdulillah

Sunday, 15 September 2013

Tekad baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Selamat berhujung minggu untuk rakan2 semua. Mesti masing2 sedang sibuk mengisi masa terluang yang ada bersama2 famili tersayang. Alhamdulillah!

Hari ini selepas sarapan, sekali lagi kami menuju ke Sungai Besi untuk berjumpa dengan MIL. Kebetulan ramai pula adik-beradik suami yang dapat berkumpul pada hari ini so kami  'lunch' sesama di Restoran Haji Hassan Ayam Kampung, Bandar Baru Bangi (kebetulan adik ipar bawa MIL ke Pusat Perubatan Homeopathy Bangi).

menu utama
menunggu menu lain hehe
Selesai makan, sempat pula saya tersinggah Butik Saraya Zahret dan siap terbeli lagi hehe. Jangan mare!


Danish muka penat dan berpeluh2 berlari sana sini



Ini pula sedikit perkongsian untuk kita semua:

gambar ihsan Google

gambar ihsan Google

gambar ihsan Google


gambar ihsan Google


Sekian, wassalam!

19 comments:

Rozita Ismail said...

naper xtunjuk pun pic brg yg dibli tu..!selamat menjamu selera n shopping..hehe

aby said...

mcm mana berjalan, mesti cari butik juga yer ..
banyak ke membeli ..
minta maaf sbb tk letak kos dan harga utk Bali trip tu ..
sbb tk ingat berapa harga2 tiket2 masuk ketempat2 yg dilawat ..
asyik guna rupiah .. jd pening ..

Wirda Amir said...

Salam ju...seronoknya dpt mkn beramai2...

Siap ada perkataan TERBELI...hehehe...tkpe..x marah sbb ter bermakna tk sengaja....hehehe

terimaksih atas perkongsian tu...Allahuakbar....

Tuan Juhaida said...

Tungguuuu!

Tuan Juhaida said...

Hihi aby mesti bosankan...sy asyik beli bj je hihi.sy ni minat betul beli bj.insha allah. ..one day nak ke Bali juga.

Tuan Juhaida said...

Salam wirda...mmh best n berselera bila dpt mkn ramai2 hihi.jgn amalkan mcm sy ye...terbeli hihi

hainom OKje said...

Lama tak makan ayam kampung kat RnR kesas tu TJ...kat Bangi tak pernah pergi...
Tp yg best tu....TERPERGI dan TERBELI! Hehe....

nurbijen said...

best nyer dapat kumpul adik beradik ramai2.... lauk pauk pun nampak sedap :)
mcm mana boleh terbeli tu wahai kawanku? hihihi

❤Kamsiah❤ said...

suami akak pengemar ayam kg..akak dan anak2 tak makan..

aTieYusof Family said...

wah! seronok dapt makan beramai2 ni Kak...nampak menu pun menyelerakan..:)

MamaDaniel said...

tak pernah makan kat restoran ayam kampung tu.. sedap tak? :)

Knor said...

seronok mkn ramai2 ni...

knor setia dgn ayam kmpung..jarang beli ayam bandar..tambah2 yg gemok..tak lalu den

Tuan Juhaida said...

Hihihihi

Tuan Juhaida said...

Biasalah tu wahai sahabatku hihi

Tuan Juhaida said...

Kami anak beranak pun sama...suka ayam kampung.ayam bandar pun mkn juga

Tuan Juhaida said...

Ha ah.dia byk lg lauk pauk lain yang best utk dipilih selain ayam kampung

Tuan Juhaida said...

Sedap!sy mkn ayam kampung,sayur lemak putih dan massk lemak kuning ketam.byk jyga choice lauk pauk lain

Tuan Juhaida said...

Ayam bandar gemuk sebab di suntik hormon.tu yg manusia dpt mcm2 penyakit now...risau

Puan Kutu said...

lepas makan shopping pulak..bestnya!