Alhamdulillah

Sunday, 13 July 2014

Kek Lego

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Entry kali ini memang dah sebulan terlewat dari tarikhnya hehe. Tapi nak post juga kat blog ni. 
Selamat hari lahir yang ke-5 buat putera bongsu kami, Danish (29 Jun 2014). Semoga sentiasa sihat, ceria, bijak dan menjadi anak yang soleh. Mama, papa, abang Haikal dan abang Danial sayang Danish!
Permintaan Danish kali ini adalah kek LEGO dan hadiah LEGO.

Cheese and chocolate cake yang yummylicious from Air Tangan Yuyu
Sekian, wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

cik ita pun saayang baby!!muah...muahh...baby mintk adiah lego jer ke?

:: Cik Viva :: said...

wahh..kreatifnya, cantik

Mummydearie said...

Wah, cantiklah kek ni! Eh, sama tarikh harijadi Danish dengan Aunty ni :)

Tuan Juhaida said...

Hihi tq cik ita haha kalau ikut dia mmg nak mcm2

Tuan Juhaida said...

Tq

Tuan Juhaida said...

Owh ye ke?happy besday juga utk mummydearie!