Alhamdulillah

Thursday, 9 January 2014

Bila cangkul dah jadi paip singki

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Apa khabar semua? Semoga semua berada dalam keadaan sihat dan baik sentiasa.

Habis bercerita tentang dobi layan diri, kali ini nak share satu restoran yang unik sangat hiasan dalamannya. So vintage! So kreatif!

Twenty One Cafe & Restaurant

Lokasi :

No. 22, Jalan Megan Setapak, Megan Sri Rampai, Sri Rampai, Setapak, 
53300, Kuala Lumpur

03-4141 8906



Antara menu yang disediakan

Hiasan dinding



Kerusi dan meja makan


Singki yang sangat unik dan mencuri perhatianku

Singki yang sangat unik dan mencuri perhatianku

Nasi kukus dan ayam goreng rempah yang sedap! Kena pulak dengan kuah asam pedas yang sangat best dan dihidangkan di dalam nyiru lagi.

Selamat mencuba! Sekian, wassalam!




9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ziarah & salam kenal..uniknya tpt singki tu ya.Tambah menarik cara menghidang..guna nyiru padi tu :)

Rozita Ismail said...

haha..sungguh unik!mcm guna brg recycle je..

Tuan Juhaida said...

Tema vintage akak!so classy n kreatif

Tuan Juhaida said...

Terima kasih coz sudi singgah sini!haah sy pun mmg tertarik sgt dgn singki dia.mula2 mmg tak tahu nak pulas kat ner haha

hainom OKje said...

Mmg sangat kreatif dan klasik TJ...
Tu mcm bekas menampi padikan tu....
Jarang pegi hala Setapak ......

Tuan Juhaida said...

Haah yelah tu okje.bekas menampi padikan..mg kreatif mereka ni

Knor said...

kagum dgn kreativiti nya...unik sgt

Mummydearie said...

Kreatifnya. Dek kerana pinggan yang unik, nasi tu nampak macam alahai sikitnya, takut tak kenyang pulak :) Part sinki tu memang unik sungguh, mesti meluncur aje air bila dibuka!

Wirda Amir said...

menarik dh unik hiasan dlman rest ni ju