Alhamdulillah

Sunday, 12 January 2014

Sekali sekala entry gedik !

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Hehe 'entry' kali ni agak gedik sedikit hehe. Ini hasil rembatan dari Sogo (kebetulan ada sales).

Tadaaa!

Hand bag (Carlo Rino tetap dihati) dan purse baru gitu (iiii menunjuk la pulak)


Beg Bobby Franz~ untuk beg kerja (first time beli brand ni).
Anak2 pakat gelak je kat mama. Depa cakap mama ni macam budak2 choose beg ni hehe

Hehe jangan marah ye kawan2! Boleh klik juga 2 link di bawah untuk baca 'entry' tentang 'shopping handbag' ni .




Sini juga nak kongsi 2 buah novel baru (tapi tuan empunya belum sempat baca lagi untuk buat book review).


1. Kerana Dia, Ratu Sehari (RM38)~ Noor Suraya
2. The Wedding Breaker(RM25)~Evelyn Rose
^
^
^
^
^
^
Satu lagi pesanan penaja (cheewwwahh) sebelum mengakhiri 'entry' hari ini, jangan lupa jaga kesihatan anda dan makan ubat cacing setiap 3 bulan sekali ye (dulu setiap 6 bulan sekali). Bukan kanak2 sahaja kena makan ubat cacing, orang dewasa pun kena tau (ramai yang abaikan pengambilan ubat cacing secara berkala ni).

Ini contoh ubat cacing brand Zentel. Dalam bentuk tablet. Boleh didapati disemua farmasi.


Sekian sahaja untuk kali ini. Wassalam!

8 comments:

Rozita Ismail said...

Oooooo...hbag lawa la!tq coz share ubt cacing tu..!!!hahaha...

Puan Kutu said...

lawa beg..yg bawah tu mmg nmpk macam remaja gitu.haha..

ohh bukan ubat cacing telan 6bulan sekali ke?org dewasa 3 bulan ye..bpa taun dh ni tak telan..:)

nurbijen said...

Kat UK ni mmg xde ubat cacing.... doktor pun pelik bila tanya pasal cacing ni... huhuhu
nasib baik ada bawa stok dari M'sia :)

Mummydearie said...

Oh, ya ke kena telan juga ubat cacing ni sekali sekala? Tak ambil tahu langsung alahai. Berkeras pada anak-anak aje. Cantik hasil rembatan. Saya pun suka gak tapi tang kasut CR lah. Sesekali entri penuh gediks apa salahnya :) Ni nanti tergediks2 pulak kita nak ke shopping mall juga.

Wirda Amir said...

wahhh.,seronoknya menyoping memanjakan dirikan ju..,

Sya Mimie said...

cantiknya hndbg dan purse tu sis.. :)

hainom OKje said...

Cantik handbag awak TJ.....
Mesti mahalkan.... Okje takutlah nk makan ubat cacing!...kang keluar selambak kang....eiii geli!

kastari multimedia said...


Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog :)


https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra