Alhamdulillah

Saturday, 11 January 2014

Jom ...nasi arab!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni kita buka cerita tentang Middle Eastern Cuisines (makanan timur tengah) pula ye .
Malam tadi sempat 'dinner ' di restoran timur tengah kegemaran kami iaitu Al Rawsha Restaurant.

Lokasi:


8, Jalan Kampung Pandan, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur


Tel: 03-9200 6600

Monday to Sunday : Open 24 hours


Bangunan Al Rawsha Restaurant ni tersergam indah macam Kellie's Castle pula kan
Menu
Menu

Menu
Menu


Lamb Kebsa RM19~ kambing memang fav my hubby!

Chicken Kebab Sandwich RM10~ Most recommended!
Memang saaangggaaatt sedap!

Chicken Mandy RM20~ Superb!
Pelbagai seleksi hidangan pencuci mulut

Pelbagai seleksi hidangan pencuci mulut

Pelbagai seleksi hidangan pencuci mulut

Secara kesimpulannya, pelbagai seleksi hidangan dari Timur Tengah ada disini. Sedap2 semuanya hehe. Jommmmm.....nasi arab!

Sekian, Wassalam!






12 comments:

Rozita Ismail said...

bestnya pencuci mulut!!yummi...yummi!!

Tuan Juhaida said...

Hihi

aby said...

salam TJ ..
cantik bangunan restoran tu kan ..
klu masuk restoran nasi Arab ni,
tk ada harga yg bawah RM 10/ -
sume belas dan puluh ringgit jer kan

Tuan Juhaida said...

Betul tu aby.bangunan dia mmg cantik.harha mmg xde la yg bwh rm10.hihi

Ummu Madihah said...

Salam Ju,

Kami punya feveret, lamb mandy! Kalau anak2 semua balik, itulah destinasi makan2 kami - semuanya hantu kambing! Temannya teh pudina, mabeles! Taukehnya, Sharifah Zainab (suaminya orang Lubnan) ada bersama-sama Mak Aji ke Palestin tempoh hari!

Tuan Juhaida said...

Salam mak aji!
Teh pudina..mabeles gitu.oo sama2 ke palestin hari tu ye

Puan Kutu said...

adui semuanya sedap2..terliur tgok pencuci mulut berderet2..nasi arab jom..:)

nurbijen said...

duduk kat Bradford ni mmg selalu juga la order menu makanan timur tengah ni... hihihi, tapi portion mereka memang besar kan?

Mummydearie said...

Alamak, inilah padahnya datang kejap, tinggal lepas tu datang balik. Lupa dah komen ke belum. Komen balik ya... restoran ni memang saya suka. Best sesekali pekena nasi Arab. Portion pun besar jugakan.

Wirda Amir said...

ermmm..yummy,,rsa lapar plak dh...

Bilal157 said...

mau dong
hehehehehe




https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

hainom OKje said...

Belum pernah lagi try yg kat sini...mcm teringinlah pulak hehe..