Alhamdulillah

Monday, 13 January 2014

Karikatur wajah

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak 'share' tentang perisian MomentCam di Android apps yang baru aku install di smartphoneku. MomentCam adalah camera yang dapat menukarkan wajah kita kepada kartun. Best juga explored perisian ni hehe.

Imej karikatur my hubby

Haikal

Danial

Danish
^
^
^
^
^
^
^
^
tadaa! its me (tuan punya tanah hehe)




Sekian, wassalam!

8 comments:

Wirda Amir said...

ju..dari td sy cuba komen di sini tp x lekat,line reruk di sini,sypun nk download applikasi nih,ju mcm anak dara sunti je dh sy tgk.,,haha

Wirda Amir said...

Salam Maulidur Rasul ye ju,...

Farah Waheda Wahid said...

saya pun layan juga MomentCam ni... seronok...

Tuan Juhaida said...

Hehe wirda tulah

Tuan Juhaida said...

Salam maulidur rasul juga utk wirda

Tuan Juhaida said...

Betul tu hihi

Rozita Ismail said...

hihi...cute la ida!!agaknya camner la rupa akak ya?

hainom OKje said...

Ehhhh...tambah come lah pulak bila tuan tanah dikartunkan hehe