Alhamdulillah

Monday, 24 February 2014

Spend some time @ The Curve Mutiara Damansara

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Hujung minggu lepas sempat ber'jimba-jimba' di The Curve yang terletak di Mutiara Damansara ( berhadapan dengan Ikea, Ikano Power Centre dan Kidzania).

gambar ihsan google

Antara tempat yang wajib kami singgah bila berkunjung ke shopping mall ialah..tadaaa..bookstores! hehe.
Kami sempat singgah kat Borders Bookstores (MPH pun ada kat sini).

Pintu masuk kedai buku 2 tingkat ni 












Mommy and kids!

Kedai Jigsaw Puzzle ~ fav anak2 ku!

Kedai baju tidur



Urban Retreat Spa @ The Curve ~ gambar ihsan google



Booth Dynas

Koleksi Parfume and Body Mist dari Victoria Secret

Sempat juga beli parfume dari  Victoria's Secret hehe

 Sekian sahaja 'entry' untuk kali ini. 
Wassalam!


P/s: Good luck kepada semua pelajar2ku yang sedang menghadapi ujian kemajuan 1 sekarang ini..






10 comments:

Rozita Ismail said...

menarik!!

Mummydearie said...

Hah, mana boleh jalan-jalan kat shopping mall dan balik lenggang kangkung aje. Mesti nak rembat gak :)

Eh, ada Victoria's Secret kat situ! Kenapalah saya tak perasan.

Aisy Nasiha said...

Masa kami ke Ikea hari tu ada juga singgah the curve ni.. tapi tak sempat nk singgah beli apa, lalu je..

Tuan Juhaida said...

Apa yg menarik tu kak?hihi

Tuan Juhaida said...

Hihihi

Tuan Juhaida said...

Yelah dpn ikea je the curve ni...hihi...

aTieYusof Family said...

erm..memang seronoklah kak klu masuk book store.. cantik je tempat ni..:)

Tuan Juhaida said...

Ya..utk book a holics mcm akak mmg x sah outing tak singgsh kedai buku hihi

hainom OKje said...

Lama dah tak gi hala hala Danmansara ni TJ.....dulu rajin jugak mengukur halan hehe....
Sempat rembat perfume yeh.....

Tuan Juhaida said...

Rembat parfume tu gara2 x bc doa sebelum masuk pasar/pasaraya huhu