Alhamdulillah

Sunday, 13 April 2014

Carlo Rino Fashion Show 2014~ here i come!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini saya berpeluang menghadirkan diri ke Carlo Rino Fashion Show 2014 di Mid Valley Megamall. Memang teruja apabila mendapat jemputan dari pihak penganjur (via e-mail & sms ). Saya memang peminat & pengguna setia Carlo Rino sejak sekian lama.

gambar kad jemputan via e-mail



Pentas peragaan serba putih
Sesi pendaftaran untuk tetamu jemputan oleh pihak Carlo Rino (termasuk i hehe) bermula pada pukul 12.30 tengahari. Ramai wakil media dan pengunjung Mid Valley memenuhi kawasan sekitar pentas peragaan dan balkoni tingkat 1-3 untuk melihat acara ini. Yang bestnya kami (tetamu jemputan) dapat free gift voucher Carlo Rino dan sample parfume Carlo Rino serta dapat membeli barangan di butik Carlo Rino dengan harga diskaun pada hari ini.

Model sedang menggayakan koleksi handbag dan kasut dari Carlo Rino
Model sedang menggayakan koleksi handbag dan kasut dari Carlo Rino
Oleh sebab modelnya seksi (ada ke model x seksi hehe), i hanya tengok sekejap sahaja fashion show tu and after that terus naik ke butik Carlo Rino untuk redeem free gift dan cuci mata (usha handbags hihi) .

Tengah bincang sesuatu hihi
Parfume Carlo Rino

Sempat juga saya join contest Carlo Rino ni tapi sayang kami balik dulu sebelum pemenang diumumkan huhu




Wajah ceria sebab dah dapat sesuatu haha.. dapat apa ye?
Tadaa...!

Free gift: sample parfume dan voucher RM100 (Setiap voucher RM50 boleh digunakan sekiranya anda membeli 1 item Carlo Rino yang berharga RM300 ke atas).

^
^
^
^
^
^
 ^
Jam tangan baru (free rantai)
Namun sempat juga saya membeli jam tangan Carlo Rino yang kebetulan ada diskaun separuh harga tadi (tapi takleh guna voucher masa pembelian jam tangan ni tadi kerana memang jam tersebut sudah harga promotion~special price gitu). Hai macam2 syarat ye..pandai depa bisnes! kui kui kui. Takpe..voucher tu simpan dulu ...

Itu sahaja serba sedikit cerita hujung minggu kami. Harap tak bosan ye. Letak juga kat sini sebab first time dapat jemputan untuk hadir ke fashion show gitu hehe.

Sekian, wassalam!

10 comments:

Rozita Ismail said...

waah..meriah gitu!selalu bila pkai voucher,bajet pasti lari..btw tahniah coz berada disini..ingt ida jd model sekali..!!kuikui..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Bestnya.. eh carlo rino keluarkan perfume ek..wangi tak? =D

Tuan Juhaida said...

Haah.parfume pertama.wangi!

Mummydearie said...

Eh, sejak bila CR ada perfume nih? Ketinggalan MRT ke saya? Bestnya dapat jemputan. Sambil-sambil tu boleh gak buat 'donation' kan dah semuanya ada diskaun.

Tuan Juhaida said...

Mmg voucher rm50 tu hanya boleh guna utk beli item harga rm300 keatas je.so lets say harga brg rm300..ada voucher rm50..kita kena byr rm250

Tuan Juhaida said...

Hihi.br lg parfume CR ni

aTieYusof Family said...

wow! seronok nya Kak..
nampak glamour je majlis ni...:)

hainom OKje said...

Ni mesti pelanggan tetap CR ni sebab tu dpt jemputan....Tak berpeluang buat catwalk sambil bawak bag ke TJ hehe...
Best betul yeh TJ....asal berjalan jer dapat barang hehe
.

MaMa Rey said...

bestnya dpt free gift..suka dgn jam tgn tu..ada free gift lg..

psstt..ttg bag tu..ni email sy mamarey12@yahoo.com..

Knor said...

Akhirnya, dpt juga yer....alhmdulillah