Alhamdulillah

Sunday, 27 April 2014

Majlis Anugerah Cemerlang 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Pada 19 April yang lalu sekolahku telah mengadakan Majlis Anugerah Cemerlang kali ke-18 bagi meraikan pelajar2 yang cemerlang dalam peperiksaan dalaman (tingkatan 1, 2, 4  & 6) serta peperiksaan awam PMR, SPM dan STPM untuk tahun 2013. Majlis berjalan lancar dan meriah dengan kehadiran semua guru, pelajar terlibat dan ibu bapa masing2.

Cecikgu bergaya dengan fondant cake yang dihadiahkan oleh salah seorang pelajar yang cemerlang SPM 2013
Cake
Suasana di dalam dewan yang penuh 
Barisan cikgu di kaunter pendaftaran (i menyibuk je tu kat situ...hehe i portfolio menyediakan buku program)
Cikgu dan anak didik (calon SPM 2013) sesama dapat sijil penghargaan hehe. Alhamdulillah!

Cikgu dan anak didik (calon SPM 2013) sesama dapat sijil penghargaan hehe. Alhamdulillah!
Yang paling kiri dan yang paling kanan ialah cikgu. Yang lain semua anak2 didik yang telah berjaya mendapat keputusan cemerlang dalam SPM 2013. Tahniah!
^
^
^
^
^
^
^
Gambar kenangan semasa hari mengambil result SPM 2013
( Antara barisan pelajar yang mendapat keputusan cemerlang bergambar dengan Pengetua dan PK1 . Tahniah!)

Semoga semua akan terus cemerlang dalam kehidupan dan bidang yang dipilih. Cikgu mendoakan dari jauh. Yang penting, cemerlang dunia dan cemerlang akhirat.
Amin!
Wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

seronok la tengk cecikgu dan ank didik sama2 berjaya...hihi

Knor said...

seronok bila anak2 didik berjaya..kn cikgu..

puas hati sgtlah..harap murid2 tu kenang jasa cikgu..

Mummydearie said...

Seronok dan gembira rasanya bila anak-anak didik semuanya berjaya. Tentulah cikgu nak tumpang sekaki menyambut hari bahagia ni :)

Liza Razak said...

nampak meriah...tahniah kepada student yang berjaya tu :)

BUNDA a.k.a KN said...

Suka tengok kek tu...unik bentuknya...lain dari yang lain...

hainom OKje said...

Tahniah buat anak murid....tak lupa cikgu yg gigih mengajar hehe

TJ awak di tag tau...kalau rasa nak join sudi sudikanlah yek
http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html