Alhamdulillah

Wednesday, 9 April 2014

Universal Clip Lens

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Just nak share tentang my new mini gajet hehe.. 
"Universal Clip Lens:3-in-1 Photo lens"

1 set RM45
Ada 2 size lens dengan penutup lens dan sarung hitam

Kecil je saiz benda alah ni hehe. Teacher kirim kat anak murid hehe. Haish ..cikgu pulak yang terpengaruh dengan anak muridnya..

Boleh clip pada handphone, Ipad, Tablet,Laptop~ gambar fish eye-lens

Sekian, wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

apasalahnya..lgpun cikgu pun muda lg,nak ler merasa cam ank murid..alahai,dah buat hal lg dah..pic xkuar2..huhu

Tuan Juhaida said...

Hihi

aTieYusof Family said...

ooo.. baru plak tau fungsi alat ni..hehe...bagus jugak ni kak...:)

Siti Fatimah said...

tak pernah tau gajet ni. cuma nak tanya, kalau kita snap dengan dengan lense ni gambar tu akan view besar ke. ngeee...

mahap sy ni jahil teknology.

Done Follow you.

Mummydearie said...

Oh, tak tahu pun. Lagilah teruk. Maklumlah takda anak murid nak mengajar tang the latest gadget nih :) Macam bestlah. Ini yang teringin.

hainom OKje said...

Baru tadi sembang ngan si TLBD pasal fish eye lens ni....dia kata kawan dia nak beli benda ni....hish .....budak sekarang punya citekan TJ....tengok ni baru tau bendanya...