Alhamdulillah

Sunday, 20 April 2014

Cerita kaki & kasut

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Lama sungguh tak menulis di blog. Ada cerita yang ingin dikongsi tapi masa pulak mencemburui. Bila ada masa terluang pulak, idea pulak melayang entah ke mana haha ( banyak alasan ye ).

Anyway hari ni nak kongsi kisah bapa yang prihatin. Dah lama simpan cerita ni. Alkisahnya, saya terserempak dengan seorang bapa muda dan seorang anak kecil . Kami terserempak di mini library (di dalam sebuah pasaraya terkemuka) semasa saya membawa my little Danish membaca di sana. Bapa muda tersebut setia melayan keletah anaknya.
Apa yang paling menarik, semasa saya dan Danish keluar dari mini library itu, saya tertarik dengan cara bapa muda itu meletakkan kasut anak kecilnya. Sila rujuk gambar di bawah hehe.

kasut si anak diletak dalam kasut si bapa
Baguskan dia??!

^
^
^
^
^
^
^

Ini pula nak kongsi gambar mama dan Danish, si ibu dan si anak. Gambar ni di ambil pada disember 2012 , semasa kami bercuti2 ke negeri2 di sebelah utara Malaysia.

haha jangan marah ye...gambar kaki lah pulak

So, entry kali ni nampaknya memang tentang  kaki dan kasut.
Sekian, jumpa lagi!

10 comments:

Knor said...

indah memori kan..nampak hanya kaki..'nikmat mana nak kamu dustakan..ar Rahman

intanfirdaus247 said...

salam tuan juhaida..lama juga x singgah sini..kita sama lah..da lama x update

Tuan Juhaida said...

Betul tu knor...nikmat allah setiap saat kita syukuri...sebab kita x tau bila nikmat itu akan diambil semula

Tuan Juhaida said...

Terima kasih sudi singgah hihi

Rozita Ismail said...

alahai..bila ler pic nak kuar ni?kira bagus ler si ayah tu,betul2 prihatin!

lia said...

wahhhhh comey nyer c bapa tu...

Tuan Juhaida said...

Ye...setuju

Tuan Juhaida said...

Tindakan yg mudah n kecil...tp besar impaknya

Mummydearie said...

Bagusnya si ayah tu dan comel sangat cara dia menyimpan kasut anak.

hainom OKje said...

Betullah TJ unik jugakkan cara dia meletakkan kasut anak dia tu...mula mula ingat setokin