Alhamdulillah

Friday, 21 March 2014

Langkawi Episod 2~ Dataran Lang

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Entry ni sambungan daripada entry Bercanda di Pulau Dayang Bunting hehe.

with room mate @ Langkawi~ Day 3

Pintu Gerbang Dataran Lang





Ini pula gambar teman2 yang sempat pergi makan Laksa Power
Ini pula wajah ceria teman2 yang sempat merasa menaiki Langkawi Cable Car

Disebabkan masa yang terhad, saya hanya sempat shopping  di Kompleks HIG bersebelahan dengan hotel kami. Saya hanya sempat 'shopping' coklat, keychain, t-shirt , Parfume dan mug Corelle (memang pengguna tegar pinggan mangkuk Corelle hehe). Parfume beli 2 botol kat airport Langkawi. Nutella kegemaran anak2 pun saya beli hehe. Terpaksa juga beli satu lagi bagasi coz barang dah bertambah hehe (pergi 1 beg, balik dah jadi 2 beg tak termasuk hand luggage hohoho). 

gambar ihsan google

Kompleks HIG 

Macam2 ada!

Corelle motif Provence Garden~di jual loose item

Corelle motif Plum & Country Rose~di jual loose item

Mug Correlle ~ memang berbaloi-baloi beli kat sini. Hanya RM33 sebiji berbanding 2x ganda harganya sebiji dimana2 pasaraya di KL
Antara coklat yang dibeli untuk anak2 dan buah tangan untuk keluarga terdekat. Mostly, anak2 bawa ke sekolah untuk hadiahkan kepada guru kelas dan kawan masing2.
Pepero tu memang sedap! Tak cukup pulak hehe. Kat KL harga dah 2x ganda
nutella pun mama punggah kat anak2 haha..punyalah teringat kat anak2 

Sedap coklat ni..tapi pelik bebenor namanya hehe


Antara yang dibeli di Langkawi

Bergambar di airport Langkawi sebelum berlepas pulang ke KL

Tata Langkawi!

Sekian, wassalam!


6 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. terima kasih singgah.. wah, best nya pergi langkawi.. tak pernah lagi sampai langkawi..

nurbijen said...

standard la tu bila beg beranak masa pergi langkawi.... hihihi
Betul la Ida... kita ni ke mana-mana, anak2 jer dalam kepala.. tu yg asyik borong utk anak2 aje kan?

Tuan Juhaida said...

Salam kenal juga hihi

Tuan Juhaida said...

Betul tu nor

Kakzakie said...

Apa yg pasti pinggan-mangkuk dan coklat langkawi mesti jadi ole-oleh bila org perempuan yg berkunjung ke sana...

Tuan Juhaida said...

Betul tu