Alhamdulillah

Monday, 31 March 2014

Kalau dah rezeki, tak ke mana..

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Apa khabar teman2 yang dikasihi sekalian? Nampaknya memang tak sempat nak update blog dengan kerap walaupun banyak bahan yang ingin dikongsi.  Moga masih ada yang sudi dan setia berkunjung ke blog ini hehe.

Hasil rembatan menggunakan Baucar Buku 1 Malaysia hehe
Mesti tertanya2 bagaimana saya boleh dapat Baucar Buku 1 Malaysia? hehe. Ini hadiah daripada adikku yang sedang menyambung pengajian di peringkat Sarjana. Kebetulan semester ni dia tangguh pengajian untuk 1 semester kerana menemani isterinya yang baru bersalin anak pertama mereka. Jadi, baucar buku yang diperoleh dihadiahkan kepada kakaknya ni yang sangat CINTA BUKU (bukan pencinta MUKA BUKU tau hehe).
Me as a~book-a-holics (sejak azali lagi haha).

Marilah..mari...kita membaca!

RM31.92 (Harga selepas 20% rebate)
RM15.92 (Harga selepas 20% rebate)
RM31.92 (Harga selepas 20% rebate)

RM22.32 (Harga selepas 20% rebate)
RM18 (Harga selepas 10% discount)

In sha Allah, bila dah baca semua buku2 di atas, saya akan buat book review ye kawan2.

Nak share juga kat sini nasi + daging bakar air asam + sup daging yang sedap!


Kedai Kak Ti Pasar Lama MPKB ni terletak di Berek 12, Kota Bharu, Kelantan

Sekian, wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

akak xmiss bc kat blog ni,kecuali bila intrnet buat hal!bestnya tjuk2 bk yg ida bli ni..camner akak xjumpa ye?smpat bli pembaris kayu pjg utk menjhit pkai baucar...hihi

Knor said...

yg bawah sekali tuh..sedappp...

ye anakanda adibah tak sabar nak shopping buku baucer katanya..berbaloi-baloi shopping kat kl..tggu dia habis..bln ni lps final exam...

hainom OKje said...

Balik kelantan ke TJ? Patut pun makan nasi daging cicah air asam...
Bagusnya jadi pencinta buku ni okje pulak ...pencinta blog acaner tu hehe

Tuan Juhaida said...

Tq akak!
Takpe..bole gi cr lg...byk lg ida tgk stok2 buku tu

Tuan Juhaida said...

Yupp.mmg sedap hihi.
Mmg best shopping buku...i like!

Tuan Juhaida said...

Yupp.cuyi hsri tu blk kelantan jap.hihi okje pun bagus juga. .pencinta blog gitu...menulis n membaca!