Alhamdulillah

Friday, 7 March 2014

Young Entrepreneurs!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam jumaat untuk semua teman-teman. Hari ini nak kongsi sedikit cerita tentang aktiviti Kelab Usahawan Muda (Young Entrepreneurs) sekolahku. Antara aktiviti pertama yang dijalankan untuk tahun ini ialah membuat key-chain dan penanda buku untuk dijual hihi (cikgu penasihat dan murid2 sesama excited).






cikgu tumpang happy!
Hasil kerja pelajarku~ penanda buku, key chain dan greeting card . Masih belum siap sepenuhnya.

Kami menerima tempahan hehe


Tunggu kemunculan lebih banyak produk dari kelab Usahawan Muda ini ye!
Sekian, wassalam!

6 comments:

Uni Aqilah said...

hai. cikgu boleh juga ajar student buat keychain felt craft. boleh juga student buat jualan. :)

boleh jenguk blog saya. www.colourfulcraft.com

Tuan Juhaida said...

Terima kasih.sy berminat.nanti kita contact2 ye.tq sudi singgah sini

hainom OKje said...

Mmg kreatif kreatif dan cantik hasilnya

Rozita Ismail said...

Alahai..dia dah buat dahhh!!satu pic pun xleh tengk..camner ler agaknya rupa penanda bk n keychain tu..huhu

Pha Is said...

kami pun selalu jugak buat jualan macam ni.. jual penanda buku la, ect, lepas tu boleh request kalau nk kami hantar barang tu kat orang lain. dedication la kononnya.. tujuan buat macam tu nk kutip dana untuk projek pusat pengajian.. heheh

Mummydearie said...

Baguslah muda-muda dah belajar jadi usahawan. Anak saya pun saya dah 'didik' supaya belajar menjadi usahawan berjaya juga nanti :)