Alhamdulillah

Wednesday, 13 November 2013

Result peperiksaan akhir tahun anak-anak

Assalamualaikum dan  salam sejahtera

Lama sungguh tak berkesempatan mencoret sesuatu di blog kesayanganku ini. Lama juga tak sempat BW. Rindu pada semua teman2 di alam maya ni!

Pagi tadi sempat meluangkan masa untuk ambil keputusan peperiksaan akhir tahun anak2-anakku.  Anak-anak masih di sekolah rendah ..yang sulung darjah 3 dan yang kedua darjah 2.


Result mereka, alhamdulillah...!Mama dan papa terima dengan rasa syukur dan gembira. Result si abang masih maintain tetapi si adik ada sedikit jatuh hehe. Abang Haikal akan mendapat hadiah dalam Majlis Takrim/ Anugerah Cemerlang pada 16hb november nanti manakala adik Danial x dapat anugerah untuk tahun ni.  Takpe Danial, cuba lagi...its okayy!
Tak dapat hadiah dari cikgu tapi tetap akan dapat hadiah dari mama dan papa.

Danial dapat 7A & 4B ~ Alhamdulillah!
 (Danial sedih sangat sebab sebelum ni dia biasanya dapat semua A)

Haikal dapat 10 A & 1B ~ Alhamdulillah!

Apa-apapun mama dan papa sentiasa mendoakan agar anak2 tersayang cemerlang bukan sahaja di dunia tetapi di akhirat!
 Bukan sahaja cemerlang akademik / intelektual tetapi juga cemerlang akhlaknya, rohani, jasmani, emosi dan budi bahasa serta paling penting ialah cemerlang penghayatan agama dalam kehidupan seharian.
Amin!

Itu doa mama saban masa.
Sekian, wassalam!


16 comments:

nurbijen said...

Tahniah buat Haikal dan Danish.. utk mama dan papa sekali :)
Byknya subjek mereka belajar... tapi semua mereka dapat catch up dengan baik :)

Knor said...

Alhmdulillah..tahniah dr aunty nor...bijk2 semuanya..

Rozita Ismail said...

syukur..cayolah mama n papa!tahniah wat depa berdua..

Tuan Juhaida said...

Tima kasih nur!

Tuan Juhaida said...

Tima kasih aunty nor!

Tuan Juhaida said...

Tq akak!

hainom OKje said...

Tahniah buat mereka berdua TJ....dah cemerlang banget tu kalau Okje ..

Wirda Amir said...

salam ju..

tahniah ye ju..mamanya cikgu..anak mestilah ikut bijak mcm mamanyakan..?

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah, tahniah buat anak2 akak..bijak lah depa ni..harap2 berterusan kecemerlangan mrk..amin! :)

Puan Kutu said...

tahniah haikal dan Danish,dua2 pun keputusan membanggakan..cerdik2 anak cikgu.:)

aby said...

salam TJ ..
sejak aby dalam alam persekolahan, selalu aby perhati, klu anak2 cikgu mesti pandai2 ... sampaila sekarang, klu mak bapak cikgu pasti anak2 pandai ..tk terkecuali anak2 TJjuga .. tahniah ..

ni link ke Catshow yg minggu lps dikompleks kraft tu ..

http://dorobeescattery.blogspot.com/2013/11/malaysia-domestic-hhp-catshow-kompleks.html

Tuan Juhaida said...

Tima kasih okje!

Tuan Juhaida said...

Tq wirda

Tuan Juhaida said...

Insya allah atie

Tuan Juhaida said...

Terima kasih...hihi

Tuan Juhaida said...

Tq aby!syukur