Alhamdulillah

Friday, 1 November 2013

Jamuan kelas adhoc dan photo shoot untuk senior page form 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Setelah sekian lama tidak berkesempatan untuk bercerita di ruangan ini...malam ini terpaksa juga curi masa kerana takut terlupa begitu sahaja hehe.

Kali ini nak simpan kenangan disini tentang jamuan kelas untuk 5 sains 1 (33 orang murid) dan 5 sains 2  (32 orang murid) 2013. Memandangkan minggu ini merupakan minggu terakhir mereka  bersekolah (minggu depan SPM sudah bermula), sedikit jamuan ringan yang dirancang secara ad-hoc diadakan. Makanan juga ala kadar yang penting sepanjang majlis berlangsung, mereka merakamkan gambar2 bersama-sama guru dan teman2 sekelas untuk dimuatkan dalam majalah sekolah .

Disini saya nak tempek beberapa keping gambar yang diambil dgn camera hpku.

Domino's pizza
nugget
kuey teow
cake
cikgu-cikgu!
Baca doa sebelum makan
cikgu-cikgu!
guru kelas potong kek
antara aksi mesra yang sempat dirakamkan hehe maklumlah pasni nak
 bawa haluan masing2

teacher and student /old & young!



5 sains 1 (2013) dalam kenangan!


Semoga semua calon SPM tahun ini beroleh kejayaan yang cemerlang, di dunia dan di akhirat. Itu doa cikgu! Especially untuk kelas2 yang teacher ajar..5 sains 1, 5 sains 2 dan 5 teknikal.

Teacher sayang kamu semua!

Sekian, wassalam. Jangan lupa baca next entry tentang "Body Massage Aromatheraphy" dan "Hi tea- casual orange & brown"

4 comments:

hainom OKje said...

Seronoknya TJ....makan makan sebelum berjuang....hehe....
U look young apa ...... mcm student tau....kalau pakai baju sekolah mesti tak dapat differenciate hehe

nurbijen said...

best nyer tgk gambar2 tu... tapi dalam masa yg sama, mesti juga terselit rasa sedih, kan? bukan sekejap mengajar mereka kalau cikgu ni :)

Rozita Ismail said...

cam org nak kena sunat le..bg mkn kenyang2,mandi beramai2 bomba yg buat pastu tibalah turn bab yg paling menakutkan..hiiii

Rozita Ismail said...

cam org nak kena sunat le..bg mkn kenyang2,mandi beramai2 bomba yg buat pastu tibalah turn bab yg paling menakutkan..hiiii