Alhamdulillah

Thursday, 14 February 2013

Macam mana nak jadi blogger yang bagus??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pagi tadi , aku sempat membaca entry di blog- blog yang wujud di alam maya ni. Dalam hati dan fikiran memang wujud rasa kagum kepada penulis-penulis blog. Macam mana mereka boleh membahagi masa untuk menulis di blog, kerjaya, rumahtangga dll. Memang tabik spring!

Blog mereka penuh dengan pelbagai infomasi berguna dan perkongsian cerita suka, duka, mencuit hati dan lain-lain. 'Layout' dan 'background' blog juga sangat kreatif dan menarik. Siap ada pertandingan bagai.Sukanya! Maklumlah, aku budak baru belajar. Memang rasa ketinggalan LRT sikit hehe

Banyak benda yang aku perlu belajar untuk menjadi 'blogger' yang bagus seperti mereka ni. Tunjuk ajar ku sifu!




4 comments:

nurbijen said...

Tu la, rasa kagum dgn blogger yg boleh buat dua tiga entry sehari... selalu ada byk cerita nak tulis, tapi nak cari masa tu yg susah sikit, ye dop?

Tuan Juhaida said...

Tulah nur.sy rasa x leh lg nak adjust masa dgn pelbagai task ni.nur boleh ja,dah tgh study lg.hebat2!

nurbijen said...

mana ada hebat... biasa biasa jer... bila dah hobi, akan cari juga masa utk tulis... penat tulis coding, saya tulis blog, ekekekke

azlina razak said...

saya budak baru belajar..hukhuk..