Alhamdulillah

Wednesday, 9 October 2013

Hot air balloon 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak share kat sini pengalaman kami melihat hot air balloon (sebenarnya nak pergi naik hot air balloon tapi time kami sampai tu tiket dah habis huhu). Ini bukan cerita baru tetapi cerita tahun lepas hehe (dah basi). Nak letak juga cerita ni di blog ni untuk kenangan. Maklumlah, tahun lepas belum ada blog lagi hihi.

Tarikh :17 march 2012
Lokasi:Putrajaya







Ini scene biasa ni...mesti ada part beli-belah ni hehe




Itu sahaja perkongsian untuk kali ini. Saja 'flash back' memori lama.
Sekian, wassalam.

7 comments:

Rozita Ismail said...

bestnya!!

Wirda Amir said...

Salam ju...

Wahh,bestnya...sempat juga membeli belahkan,tambah ada anak tu,mesti budak2 nk kan sesuatu...seronoknya dpt main buih ye....ju sorg je gadis pingitan diantara 4 teruna idaman ye ju..sabo je le...takde geng.....hehe

ummiross said...

Best juga kan Ju, ummi ni belum berkesempatan nak pergi tengok walaupun dah duduk di Putrajaya.

Tuan Juhaida said...

Mmg best!

Tuan Juhaida said...

Setakat ni sy the only bunga in the house

Tuan Juhaida said...

Mmg best

hainom OKje said...

Layan jelah TJ.... flash back pun hehe.... tak pernah naik belon ni...mcm seram je!