Alhamdulillah

Thursday, 10 October 2013

Petrosains 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lagi cerita 'flash back' tahun lepas...masa cuti sekolah bulan Disember 2012, sempat bawa kids naik LRT ke Petrosains KLCC (memang sengaja bawa depa naik LRT atas permintaan mereka..lagipun dekat sahaja~5 stesen saja). Tiket memang aku dah siap2 booking dulu thru phone sejam sebelum pergi. Papa kids tak ikut coz dia berkerja. Mamakan cikgu ,so time cuti sekolah memang pulun sepenuh perhatian untuk famili tersayang .

Mari kita sesama saksikan aksi2 putera2ku tercinta di Petrosains.

Tarikh :14 Disember 2012




kerusi gempa bumi
my 3  prince charming!

pandainya  ' posing'




teruja melihat mini eksperimen ~buat fake snow!
dah nama anak cikgu Kimia...sumer pakat minat buat eksperimen haha







dinosaur!
volcano!




Terima kasih sudi mengikut pengembaraan kami hingga ke akhirnya. Jumpa lagi next entry ye!
Sekian, Wassalam!

5 comments:

Rozita Ismail said...

hihi...dah nama pun mamanya cikgu sains so pengembaraan pun ke petrosains ler..!!

Rozita Ismail said...

hihi...dah nama pun mamanya cikgu sains so pengembaraan pun ke petrosains ler..!!

lia said...

1st & last p masa form 5 he3

hainom OKje said...

Atenya mak mike cikgu kimia patut pun khusyuk mike tgk eksperimen! Hehe

Wirda Amir said...

syoknya...saya tak pernah pergi lg ke sini..suka je tiga teruna idaman tu ye...