Alhamdulillah

Friday, 24 May 2013

Have a look!

Assalamualaikum dan salam hari jumaat untuk semua

Hari ni , seperti yang dijanjikan dalam 'entry' 'lepas, nak  kongsi sedikit hasil 'family outdoor photoshoot' kami sekeluarga tempoh hari. Kepada teman-teman yang belum membaca 'entry' pertama tentang outdoor photoshoot, boleh klik disini.

Ini hasilnya:







 our family!




masa untuk membaca buku!

me and my hubby terchenta!hehe 


p/s: nampak i macam pregnant ke pakai dress ni hehe?(kalau 'pregnant' betulkan best). Tulah, gemukss punya pasal hehe.

Sesiapa yang berminat untuk buat 'outdoor photoshoot', boleh contact:

Muhammad Khairul Amini Bin Nasir

Sekian, Wassalam!

13 comments:

Rozita Ismail said...

amboi..mama&papa ni main2 mata lak!!!jelesnya...hihi

umi alya said...

bagusnya, anak2pun sporting

Tuan Juhaida said...

Berlakon2 je tu hihi

Tuan Juhaida said...

Anak2 kena bwk umpan siap2 hihi

CeqGu said...

Aihhh bestnya kalau boleh buat photoshoot jgk

Tuan Juhaida said...

Buat kat Brunei anis, sblm blk malaysia

nurbijen said...

wah, best nyer.. semua gambar cantik2... budak2 pun nampak ceria jer :)

Tuan Juhaida said...

Hihi

elly-daily said...

Cantik!

Tuan Juhaida said...

Terima kasih hehe

hainom OKje said...

Cantik TJ ......sangat cantik....berapa costnya tu....
Tudung TJ tu kalau tepi lekat atas bahu mesti lagi come...ke mmg style gitu....hehe okje ni bukannya pandai berpesen....pandai je okje komen hehe...
Tp mmg sangat puashati okje tgk

Tuan Juhaida said...

Hehe tu lah.tudung tu patut tepi lekat kat bahu hihi...salah style pulak hihi.betul ckp okje.kos photograpy ni rm450.props kami bwk sendiri

Tuan Juhaida said...

Ada lg tau pic tu ok je.semua ada beratus2 shoot.tp sy blom dpt semuanya lg hihi..tak sabar nak tgk kesemuanya