Alhamdulillah

Tuesday, 7 May 2013

Istanbul,aku datang!

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Yang ditunggu 2 dah tiba...tadaa...!


apa yang ada kat dalamnya?


Actually, saya beli 2 item ni sahaja. 
Jenama FCC (kosmetik halal berasal dari Istanbul, Turki).
 Satu cream CC (pelembap merangkap sunblock) dan satu lagi eye shadow.

(gambar ihsan Mr Google)

Saya beli 2 item ni secara online di Hishop. Dan dapat juga 3 'free sample" produk lain. 

Ini semua percuma...terima kasih Hishop! Pastu siap dapat 'points' lagi. Satu 'point' untuk pembelian RM1.

Walaupun saya ni bukan kaki 'makeup', sekali sekala macam teringin juga nak tampil cantik (especially utk my hubby ...ehem..ehem..). So, bila dengar ada produk halal (FCC) ni , rasa tertarik untuk mencuba. So, ni 'my first attempt 'dengan produk ni. Moga sesuai dan berseri-serilah hendaknya muka i yang comot ni hehe. Kot-kot dah pakai jadi cantik jelita macam Lisa Surihani pulak hahahaha. Istanbul, aku datang!

Sekian, Wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

waah...berseri2 la ida nt!!bertuahnya en suami...hihi

CeqGu said...

ewahhh cun melecun la pas ni....susah cik abe nak gi kije sebab tak puas tilik isteri dia hehe

nurbijen said...

macam tak percaya jer semua alat make up tu milik Ida...
hehehe, saya mmg tetap kekal tanpa make up... walau kadang2 teringin nak cuba ber'make-up".. tapi apakan daya, hubby suka natural beauty :)

Tuan Juhaida said...

Hehe jgn percaya coZ sy pun tsk caya haha.nanti sy buat perangai beli tp x pakai pun hihi.tulah nur pun tauan sy ni jenis tak make up hihihi.parfume suka la hihi

Tuan Juhaida said...

Haha takut jd opera cina je.

hainom OKje said...

Betul tu.... walaupun bukan kaki mekap...jauh disudut hati teringin gakkan heehe... nama pun pompuan!