Alhamdulillah

Wednesday, 1 May 2013

Iron Man 3, Ferrari dan Teh Songket!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak kongsi tentang 'movie' yang baru kami sekeluarga tonton pagi tadi kat MBO Cinemas iaitu Iron Man 3. Maklumlah, semua hero-heroku suka la tengok cerita robot-robot ni hehe.

(gambar ihsan En Google)

Tony Stark ~the Iron Man!
(gambar ihsan En Google)

Memang 'thumbs up' untuk Iron Man 3! Memang best dan tidak mengecewakan! . Tak caya? Hehe boleh pergi tengok sendiri.


Memang berpusu-pusu manusia berbaris nak tengok Iron Man 3 hari ini sempena cuti Hari Pekerja. 

Inipun dah agak 'clear'

Lepas tengok movie, little Danish sempat 'posing' dengan aiskrim Magnum gergasi hehe

Ini pula...Danish's new toys ..set permainan kereta lagi hihi

Ferrari car..
Danish minat sangat dengan kereta. Danish ni mewarisi minat dan hobi tokbah ni , minat kereta hehe
^
^
^
^
^
^
^

nak selitkan juga kat sini...tadi 'first time' saya cuba beli  teh ni. Emmm memang sedap juga...!

Flavoured tea 

Itu sahaja coretan untuk kali ini. Wassalam.

6 comments:

Rozita Ismail said...

sumer org ckp citer tu best,nt nak tengk gak ler..!teh tu masam x?

Tuan Juhaida said...

Pegi2.citer ni bukan citer aksi n serius je.siap ada selit2 lawak.mmg best

CeqGu said...

kelakarkan citer tu.... macam dah tak der siri seterusnya jer huhu

hainom OKje said...

ohhhhh okje tak suka tengok iron man...best eh TJ....beli cd ajelah haha..
The songket tu medti rada di lebih kurang teh GH yg sttawberi

Tuan Juhaida said...

Tulah.mcm dah takde sambungan. Siap dah buang dah benda alah tu ke laut

Tuan Juhaida said...

Best siap ada kelakar2 plak hihi