Alhamdulillah

Monday, 20 May 2013

Nak bagi tajuk apa ni?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama juga tak berkesempatan untuk 'update' blog kesayanganku ini. Rindu nak BW blog teman-teman, tapi tak berkesempatan juga .Ni baru berpeluang untuk menulis sesuatu di sini. Sebenarnya tak tau la ada orang sudi baca  ke tak blog ku ini hehe.Kot takde, memang sendiri tulis, sendiri bacalah gayanya haha. Tapi memang apa yang di luahkan disini adalah sebagai coretan pengalaman sehari-hari untuk kenangan dan pengajaran  buat diriku yang banyak kekurangannya ni.

Beberapa perkara yang nak 'share' disini kali ini ialah:

Timbunan rim kertas tu berisi skrip jawapan murid untuk peperiksaan pertengahan tahun yang perlu ditanda semasa cuti sekolah ni. Huhu ..tu hanya sebahagian...ada lagi tau...inilah salah satu tugas utama guru.

Rindu nak makan roti jala kari ayam dan kuzi ayam kat rumah mamaku lagi huhu. Hari tu balik kampung untuk PRU, tak sempat makan puas-puas...

My little Danish lukis Menara Eiffel Tower, Paris hehe. Bila la nak dapat gi sana gamaknya hehe

Dapat hadiah sepasang kain cotton dari Bandung from agen insuransku!..
Terima kasih, Nurul!

Kraftangan sempena hari ibu from my little Danish. TQ, Danish!
(Danish buat dekat tadikanya)

Ini pula kedai tempat ku mencari hadiah untuk teacher's day untuk cikgu2 anak-anakku.

Ini antara sebahagian hadiah yang dibeli

Setiap cikgu anak-anakku dapat 1 file dan i frame gambar.Ok tak??

Danish layan pulut+mangga+santan  dekat Restoran Mango Chilli , Wangsa Walk

Urusan membuat buku merah selesai!

bertempat di no 51c, jln F,Kg Pandan Dalam, 55100 Ampang
(baru bawa mak mentua ke sini hari ahad (19 mei 2013)

ok, rasanya itu sahaja untuk kali ini.
Wassalam!

10 comments:

hainom OKje said...

Adaaa.... OKje sudi membacanya TJ...hehe
Sedapnya Kuzi ayam ngan roti tu TJ...teringinlah pulak!

Rozita Ismail said...

byknya citer...!xpe la cmpur2 cam ABC pun sodap...hihi

Wirda Amir said...

As salam...

Kira entry all in one lah ni ye...kesunyukan masa punya pasal...hehehe

Tuan Juhaida said...

Tq okje...sayang okje! !hihi...nipun mmg dok teringat2 kat roti jala tu

Tuan Juhaida said...

Hihi tq akak sudi bc...ABC pun sodap usim cuaca panas ni

Tuan Juhaida said...

Waalaikumusalam wirda.tq sudi bc hihi.mmg entry abc n rojak ni...campur ja semua hihi

nurbijen said...

boleh guna tagline Astro.. "Macam macam ado..."
Ida, sempat lagi nak menabung utk ke eiffel tower tahun depan.. saya pun rasa nak pergi lagi :)

Rozita Ismail said...

sama-sama ida...tp akak nak cadang tjuk cam kata nor,macam-macam ado...hihi

Tuan Juhaida said...

Hihi mmg masa mula2 nak publish tu tpikir nak buat tajuk macam2 ado tp saja gimik buat tajuk skrg hihi

Tuan Juhaida said...

Insha allah.tp byk tu kos kami berlima dari malaysia.nur takpe dari Bradford hihi.takpe,bila ada impian mesti ada usaha.semua benda x mustahilkan