Alhamdulillah

Monday, 11 March 2013

Aktiviti wajib ahad ( petang )

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua

Hari ini just nak 'share' antara contoh aktiviti riadah yang boleh dilakukan bersama anak2 di hujung minggu hihi

Mandi kolam!! Anak-anak saya memang suka main air. So, setiap hujung minggu mesti ada aktiviti ni. Kalau tak ke taman tema air pun, kami temani mereka bermain di kolam renang di unit kondo kami sahaja.

my heroes!

Danial dengan gaya yang 'over' hehe

Danish (4 tahun)

Haikal (9 tahun)

Danial (8 tahun) ~taichi ke?hihi

papa dan Danish bagi 'pose' menarik ...haha..

Apa-apapun, terima kasih Allah atas mawaddah ini. Moga Mawaddah antara kami sekeluarga sentiasa subur dan berpanjangan . In sha Allah!






3 comments:

Anonymous said...

bagusla bebudak tu kecik2 lg dah didedahkan ngan xtvt air..akak sejak lemas kat sg masa kecik2 dulu dah fobia ngan sg,kolam or pantai..

nurbijen said...

semua anak2 ida pandai swimming ke? best nyer....
Anak2 saya pun dah lama duk ajak pergi pool... sekali jer pernah gi pool kat sini... tapi mmg rasa serik sbb byk sgt pencemaran mata, kesian kat hubby, hihiihi

Tuan Juhaida said...

Hihi kat sini punbyk pcemaran mata.esp bila gi kat tmn tema air.anak2 sy pun tak pandai swim kecuali danish now yg sedang ikuti swimming class kat tadika dia