Alhamdulillah

Monday, 25 March 2013

Hadiah dari Old Trafford!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Buat apa cuti sekolah ni? Mesti masing-masing ada 'plan' yang best untuk mengisi cuti sekolah anak2. Jangan lupa 'share' cerita kat blog ye..

Hari ni nak 'share' sedikit kegembiraan mendapat cenderahati hehe. Terima kasih banyak2 kepada Iwan dan Fiza kerana sudi membawa balik ole-ole dari Old Trafford untuk kami.


ada Man Utd Boot Bag, set alatulis, keychain, tshirt  Manchester United, car sticker , coklat yang lazat dll! (MU -my hubby fav team!)


 sepasang pen Harrods

 Leonidas Belgian Chocolates!

 Leonidas Belgian Chocolates!

bergaya dengan coklat haha!

Itu saja coretan untuk kali ini. Terima kasih kerana sudi membaca hingga ke akhirnya!
"Sesungguhnya tangan yang memberi itu lebih baik daripada tangan yang menerima"
Wassalam

12 comments:

nurbijen said...

wah banyaknya dapat ole-ole....

MyFreeMinded said...

Dari MU tu.. En Suami pun penyokong maut MU..

Anonymous said...

waaah bestnya dpt byk ole2....dr jauh lak tu!coklat my fav tuh..!

Tuan Juhaida said...

Hehe nampaknya samalah kita

Tuan Juhaida said...

Nur,x sabar nak bc citer nur kat paris n disneyland hihi.nanti nak gi mana lg?hihi

Tuan Juhaida said...

Tulah.sapa x suka coklat kan hihi

nurbijen said...

Insya Allah, cuti sekolah bulan lima ni turun London pula :)
Insya Allah, tgh update sikit2 :)

Tuan Juhaida said...

Nur nanti nak gi london tu sy nak kirim fm ya hihi

MyFreeMinded said...

Aish.. sempat gak memesan tu... :)

Tuan Juhaida said...

MFM hehe hobi baru now kumpul FM...nurbijen ni BFF sejak study dulu lagi. .. ceqgu tu BFF sejak tadika lagi hihi

azlina razak said...

eh2..danial nmpk nikmat sgt ngn coklat tu..bestnya..klau kbetulan cik ina ada skali kn best..hikhik

Tuan Juhaida said...

danial mmg pandai acting hehe