Alhamdulillah

Friday, 15 March 2013

Teman baru dari Korea!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Lama dah rasa tak sempat mencoret sesuatu di blog ni...Hari ni ada sedikit masa terluang...nak kongsi sedikit tentang teman baruku dari Korea hihihi.

Selepas sekian lama bergembira dengan gajet2  Samsung, tetiba berkenalan pula kat satu blog dengan produk ini...

charcoal mask from Hansaegee Nature

Mungkin teman2 dah ramai yang tau tentang produk ni ( i je yang ketinggalan LRT ..hehe..).. Sebenarnya produk kosmetik bukan lah 'favourite' ku (kecuali parfume), tetapi tetiba rasa tertarik untuk mencuba produk ni...ala2 terpengaruh gitu..
Produk ni boleh dibeli secara online. Satu pek berharga RM11.90. Di dalamnya terdapat sekeping 'mask' yang hitam legam (nama pun charcoal mask) , sangat 'moist' dan wangi sangat.Suka sangat!! 'Mask' ni dipakai selama 20 minit. Selepas pakai 'mask' ni , wajah rasa lembut dan 'fresh' sangat serta rasa bersih hehe.Digalakkan pakai sekali seminggu. Simpan dalam 'fridge' lagi best, rasa sejuk dan 'best'. Tapi my little Danish takut pulak tgk mama pakai charcoal mask ni hehe...takutttt...mama macam  orang minyak... Aduyai, my son! Kesian mama, mama baru nak belajar2 pakai 'mask' n nak jadi comey kot tak comot jer mama ni hehe.

Okeylah, sampai sini dulu untuk kali ni.
Wassalam

4 comments:

Anonymous said...

best bila pkai mask..ida punya itam,ank ckp org minyak...akak lak pkai yg putih,ank ckp cam pontianak!!!haish..

Tuan Juhaida said...

Hihi byk tul cabarannya

nurbijen said...

Kelakar la danish... nampak sgt mama dia tak pernah pakai mask...

Tuan Juhaida said...

Tulah danish siap lari jejauh dr mama haha