Alhamdulillah

Tuesday, 5 March 2013

Burger Bakar!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni rasa banyak sangat idea datang untuk menulis di blog ni hehehe...macam2 idea...actually bahan dah ada cuma waktu membataskan...ceh...ceh...macam' busy ' bebenor bunyinya...macam tak cukup ja 24 jam sehari .

Hari ni nak kongsi sedikit tentang Burger Bakar yang tengah 'famous' di mana-mana sahaja sekarang ni. Petang semalam sempat singgah kat satu 'stall ' Burger Bakar untuk merasa sendiri sedap ke tak sedap agaknya hihihi..'First time' gitu!

Inilah gerainya

aiyoo...banyak pulak seleksi burger bakar ni. Nama pun macam2!
Yang mana best ni ?

Akhirnya , aku 'order' Burger Bakar KL Gangster (Daging). Sebijik berharga rm7. 
Jangan pas makan ni jadi gangster dah la..huhu nauzubillah

Daging dibuat sendiri.Alamak gemukss2nya ! Takut plak nak makan...habis ke tak ni..??

Inilah rupanya bila dah siap dan 'ready; untuk dimakan.

Rasanya memang sedap.! Sos saja 4 jenis dia letak;sos cili, mayonis, sos black pepper dan thousand islands. Tapi aku tak berjaya juga menghabiskan dagingnya yang tebal itu...Namun tak digalakkan makan dengan kerap ya kawan2! Utamakan kesihatan gitu!



Sekian, wassalam. Teruskan membaca ya!




8 comments:

Anonymous said...

yummi...yummi..!!my fvrte byk mayonis,hihi...

Tuan Juhaida said...

hehe memang sedap tapi tak tau la brapa kadar kolesterol dia tu hehe...so jangan makan kerap ya

Anonymous said...

kak ju..dasat bab mkn.

Tuan Juhaida said...

Nora...hihihihi

nurbijen said...

besarnya berger bakar... berger biasa pun tak pernah habis kalau makan sorang... kalau berger bakar, mmg kena kongsi ramai2.. hehehhe

Tuan Juhaida said...

Tupun pilih yg paling kecil tp sy x abih juga..rssa muak pun ada sebab besar

Masya said...

mengiurkan... telan air liur banyak² saya.. sbb tak pernah merasa lagi..

mama3heroo said...

sedapnyer..mmg btl2 puas kalo dpt mkn..