Alhamdulillah

Friday, 16 August 2013

Arnab

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sebelum balik KL hari tu, sempat singgah 'open house' kat rumah kakak ipar kat dalam kawasan MRSM Kota Putra, Besut.

Kakak iparku ada bela arnab, memang suka sangat la anak-anakku dapat main dengan arnab.

Little Danish
Danial
Danish dan sepupu (abang Syakir)

Ini pula bila sempat selongkar barang2 lamaku kat kampung . Terjumpa balik antara koleksi kamera kesayangan yang masih disimpan hehe (camera yang merah dan maroon tu dah rosak). Warna-warni gitu!


Sekian, wassalam!

12 comments:

ummuaidan said...

wah seronok dorang dpt main ngan arnab..
banyak jgk yer simpan camera..tak outdated lg kan

Tuan Juhaida said...

Ya. camera tu rosak bukan apa..lens pecah sebab tjatuh.so nak baiki dah x boleh

Rozita Ismail said...

sumer dah jd nostalgia..hihi

Rozita Ismail said...
This comment has been removed by the author.
hainom OKje said...

Budak budak mmg suka arnabkan TJ.....
Tak pernah rasa daging arnab....macam tak sampai hati pulak nk makan sebab bulu dia tu Tj...hehe
Cantik kamera sebab warna warni....simpan le buat kenangan hehe

Tuan Juhaida said...

Yupp.sweet moments

Tuan Juhaida said...

Sy pernah termakan daging arnab.sepupu buat sate arnab dan dia x bgtau.sy mkn aa. ..ingat sate ayam.lembut je.
Kalau tau. ..mmg x mkn hihi bila tepikir arnab tu manja n berbulu cam kucing

Rozita Ismail said...

best ler dging arnab..akak suka,dulu2 selalu wat msk merah..hehe

Tuan Juhaida said...

Hihi ida x tgamak nak mkn sebab nampak arnab manja n berbulu cam kucing.kucing n arnab tu haiwan peliharaan yg jinak n manjakan

ieda immi said...

comelnyeee arnab !

wahh banyak nyee koleksi ;)

Tuan Juhaida said...

Mmg comel.ada 3 ekor gebu2 semuanya.

mama3heroo said...

comelnye arnab tu..tp syn tak jinak cam kucen,,