Alhamdulillah

Friday, 16 August 2013

lagi-lagi makan

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini (Jumaat) dapat  jemputan makan2 (lunch) kat rumah seorang teman. Menunya memang menarik , sedap2 dan kena dengan seleraku. Ada mee kari, nasi himpit dan rendang, soto dan spaghetti goreng (x sempat  nak ambil gambar hidangan tadi hehe). Terima kasih Kak Riza dan Nadia.!

spaghetti goreng~gambar ihsan google
mee kari~gambar ihsan google

ambil gambar dengan tuan rumah selepas acara makan2 hehe




Sekian, wassalam! 
Jumpa lagi next entry!

13 comments:

Kniedaz said...

minggu ni belum ada jemputan rumah terbuka lagi...tak tau minggu depan hhehe...

Rozita Ismail said...

yummy..yummy..dapnyeer!!best la pas mkn2 leh posing lg..hihi

Mia Kassim said...

Sedapnya tengo.....bestnya beraya, :-)

aby said...

rezeki jangan ditolak ..
jemputan jgn tk hadir ..
terlanjur dalam suasana raya ni ..
kita meriahkan la dengan makan2 la..

Tuan Juhaida said...

Mgu ni dah start dah dpt byk jemputan nihihi

Tuan Juhaida said...

Biasa la tu hihi

Tuan Juhaida said...

Mee kari tu mmg fav hihi

Tuan Juhaida said...

Betul tu aby.mkn sikit punxpe...janji dpt hadir memenuhi undangan utk merapatkan silaturrahim

ieda immi said...

selamat hari raya dik

raya2 nie masih terasa bahangnyee .. rat2 hujung2 minggu banyak OH lagi .. seronok kan ;)

Tuan Juhaida said...

Selamat hari raya.ya...mmmg byk openhouse

Maria Firdz said...

setakat ni belum de lagi rumah terbuka... tapi beraya gtu pun dah semput.. huhu

hainom OKje said...

Mmg sedap dan menyelerakan walaupun hanya mendengar je TJ hehe

mama3heroo said...

raya ni meriah dgn makanan kan