Alhamdulillah

Thursday, 22 August 2013

Bila Danish buat biskut cornflakes madu

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama dah tak bersiaran hehe. Nasib baik tadi okje datang jenguk dan tanya kenapa takde entry baru hehe. Terharu sangat!

Sebenarnya memang banyak cerita nak dikongsi tetapi memang tak berkesempatan nak update blog kerana busy dengan pelbagai tugasan harian. Ditambah pula baru saja mula bekerja setelah 2 minggu bercuti raya .

Minggu ini atas permintaan kids, sempat buat biskut cornflakes madu dan muffin coklat lagi untuk di bawa ke nursery Danish untuk sambutan hari raya di nursery Danish.

Danish yang buat sendiri tau hehe



Selain itu nak tempek juga kat sini kad raya dan sarung duit dari Habib Jewel. Haish...pandai betul depa promosi ye...siap hantar katalog lagi yang tak tahan tu hehe.

kad raya dan sarung duit dari Habib Jewel

susun atur baru bilik anak2 bujangku~ Haikal & Danial

susun atur baru bilik anak2 bujangku~ Haikal & Danial

tadaaa..yang ni gambar gediks...gajet baru di 'kitchen' ku hehe. Jangan mare!

Sekian, wassalam!

18 comments:

mama3heroo said...

wa,pandainya ank akk wat kuih raye

Lieya Von Jay said...

rajin anak teruna ni wt kuih raya, leh buat bakal menantu ni ^_^

Tuan Juhaida said...

Hihi

Tuan Juhaida said...

Boleh2 hihi

Kniedaz said...

cantiklah warna almari dalam bilik bujang tu...

Rozita Ismail said...

hehe..rupanya dlm hati ada taman!!tahniah wat danish..mama bertuah dpt pembantu yg setia..kiki..

Tuan Juhaida said...

Tq hihi

Tuan Juhaida said...

Hihi tulah

Pen Biru said...

salam ziarah..follow sini..pandainye dia..boleh oder..heheh

Knor said...

pandainya nak danish...boleh jadi chef besar nti ye..

cantik bilik anak2 tu..siap ada peta good idea..

aby said...

anak teruna yg kemas bileknya sendiri atau maknya yg kemas kan ..
tersusun, kemas dan teratur ..

Tuan Juhaida said...

Hihi.salam kenal.

Tuan Juhaida said...

Peta dunia tu beli yg sticker.depa mmg suka tgk nama2 negara n location dlm peta

Tuan Juhaida said...

Of course la mamanya yg kemaskan hihi

aTieYusof Family said...

Rajinnya Danish tolong mama...
pandai buat biskut...:)

MaMa Rey said...

rajinnya anak TJ buat kuih..semangat dia tu nak bawa ke nursery..:)

Rozita Ismail said...

akak pun ank teruna gak yg rajin tlong wat keja umh coz ank2 dara xde kat umh..hihi

hainom OKje said...

Tahun ni okje tak buat cornflake madu ni TJ...selalunya buat...
Budak2 mmg suka cornflake madu nikan,...

Hehe okje pun ada...mesin basuh! dah tak boleh diselamatkan lagi dah!