Alhamdulillah

Friday, 16 August 2013

Segmen:Follow & bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

26 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Mia Kassim said...

Selamat bersegmen ! :-)

Rozita Ismail said...

cam best jer!nt nak try ler...

Incovenience Truth said...

Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)

Tuan Juhaida said...

Ni my first time nak sertai segmen2 nih hihi

Tuan Juhaida said...

Try apa?

Tuan Juhaida said...

Tqvm!

Tuan Juhaida said...

Salam kenal!nanti sy dtg blog awak juga.tq

Kawaii Gurlzz said...

Bw+follow here ^^

Jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D

Lia said...

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Diyana Hani said...

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

aTieYusof Family said...

selamat bersegmen Kak...
good Luck...:)

Wirda Amir said...

lama tak singgah sini..sibuk sampai tkde masa nak berblog..hehe..

gutluck ye ju..

pha is said...

follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama...
(follower#58)
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

hainom OKje said...

selamat bersegmen TJ

Lina Zainal said...

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Anis Farhana said...

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Hafiza AizZawa said...

dr segmen yg sm.. dah folo sini..sudi2 la BW dan folo fiza juger..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

ekin schmidt said...

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/

Bahrain Ramlan said...

salam perkenalan dari segmen yang sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Tsania Shukri said...

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)
done follow :D
http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Tsania Shukri said...

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)
done follow :D
http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Vee said...

dtg drp segmen yg sama ... done follow (69)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Sya Mimie said...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)