Alhamdulillah

Tuesday, 17 December 2013

10 bulan, 8000 view count!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sedar tak sedar dah  10 bulan saya berkecimpung dalam bidang menulis blog, blogging, blogger and blogwalking ni hehehe. Saya bermula 1 februari 2013 dan sekarang dah disember 2013. Banyak lagi perkara yang saya tak tau tentang dunia ini. Masih belajar gitu. Mohon tunjuk ajar dari teman2 blogger diluar sana ye!

Tak sangka juga..ada satu entry saya ' view count' nya mencecah 8000. Wah..saya rasa banyak juga memandangkan saya blogger baru. Entry tu bertajuk "Tips dekorasi ala-ala caraku!"


Terima kasih kepada yang sudi membaca 'entry'ku ini selama ini. Love u all!(Rasa lebih bersemangat untuk menulis entry yg dapat beri info berguna pada masyarakat dan boleh dijadikan rujukan)

Sekian, wassalam!

p/s: next entry...tentang Trip to Zoo Negara

17 comments:

nurbijen said...

wah, byk tu... rasanya belum ada entry saya yg page view byk tu... hihihi, byk entry syok sendiri dek pung :)

Tuan Juhaida said...

Sy lg aa.entry mcm diari kita je hihi

aTieYusof Family said...

wah! banyak tu kak...mmg selalu lah tu org tgk.. mgkn dpt tips dr N3 tu..tahniah kak..:)

MG schmidt said...

fuyoh!
byk giler!!
hebat! :)

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..teruskan entri yg memberi byk faedah kpd pelawat..

Aisy Nasiha said...

Wah..ni bagus ni.. info yg bermanfaat mmg akan ramai singgah baca... alhamdulillah.. kena buat lg banyak ni..

Tuan Juhaida said...

Terima kasih atie.akak pun x sangka.syukur kalau ia mberimanfaat utk semua

Tuan Juhaida said...

Hihi terima kasih

Tuan Juhaida said...

Terima kasih kak hihi

Tuan Juhaida said...

Tq.in sha allah

Rozita Ismail said...

waaah...tahniah ida!akak punya entry pun lebih kearah menulis diary jer rasanya..!!!huhu

Hafiza AizZawa said...

Fiza nak capai 100 pun susah.. huhu.. tahniah kak...

Tuan Juhaida said...

Tq akak

Tuan Juhaida said...

Tq fiza.akak pun sama.entry tu yg menarik perhatian ramai skek kot hihi

Wirda Amir said...

byk tu ju. . nak tgk mcmana tu ye. .sy tk pernah cekpun. .

Tuan Juhaida said...

Oo tgk kat blogger dashboard kita.bahagian post kita.sebelah kanan tajuk post entry kita tu ada view count

hainom OKje said...

Wahhhh...hebat tu TJ....