Alhamdulillah

Tuesday, 24 December 2013

Bila blogger demam

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Gagah juga menulis entry ini (walaupun demam) kerana rindu nak 'blogging' hehe. Sakit tekak, batuk dan selsema ~pakej! Lama dah tak demam2 gini tetiba nak buka sekolah pula demam huhu. Sabar..ini semua perancangan dan ujian Allah!

Demam2 pun tadi terpaksa juga keluar sekejap kerana ada urusan kerja di sekolahku. Balik dari sekolah pusing2 untuk cari tempat makan tetiba ter'singgah' Old Town White Coffee..(seriusly tadi first time rasa x tau nak makan apa dan kat mana maybe sebab demam dan rasa kurang berselera).

makan ni aje  pun hehe ..sedap juga

Sebenarnya nak tulis tentang buku teks anak2ku yang dibeli di sebuah kedai buku terkenal di area rumahku (beli buku teks sendiri kerana anak2 bersekolah di sekolah swasta). Yang herannya semua buku teks yang dibeli (darjah 3 dan darjah 4)  siap ada print kat cover belakang skim pinjaman buku teks dan "Buku ini tidak boleh dijual". Satu daripada buku yang dibeli siapa ada cop sekolah! (Tapi saya dah pergi tukarkan semula.)

Awat jadi lagu ni no???
Ok, itu saja coretanku untuk kali ini. 
Sekian, wassalam!

7 comments:

Pha Is said...

demam2 pun, entry besti diupdate.. heheh

nurbijen said...

Kira dah boleh beri gelaran blogger tegar la lagu tu Ida.. demam pun tetap update blog, bagus bagus :)
Semoga cepat baik....
Pelik pulak, kan? Boleh pula ada cop kat buku tu....

Aisy Nasiha said...

Semoga cepat sembuh demam...
Ooo...ada juga kes macam tu. Mujur dpt tukar buku tu..

Rozita Ismail said...

oooo moga cptla sembuh..sek dok menunggu n studnt dok menanti dah tu..!!pelik bin ajaib ni xbleh dijual tp bleh lak dibeli!!!

Mummydearie said...

Semoga cepat sembuh. Sekolah dah nak naik dah ni, susah nanti kalau cikgunya sakit.

Peliklah juga siap ada cop skim pinjaman buku teks walaupun buku beli sendiri.

CikLily Putih said...

ala demam ke, take care ek

hainom OKje said...

Yelah.....awat lagu tu....ada org ambik kesempatanlah tu....
TJ ....nak tanya....kenapa anak anak TJ hantar sekolah swasta yeh...