Alhamdulillah

Thursday, 12 December 2013

Rumah untuk disewa dan duit syiling lama

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sedar tak sedar ahad ni dah nak balik KL semula...uwwaaa...tak puas lagi berjimba-jimba di kampung halaman ni.

Nampaknya kena cari penyewa baru untuk rumah ku di kampung ni. Doktor yang selama ini menyewa rumahku telah berkahwin dan akan berpindah ke rumah sendiri. So, bulan disember ni bulan lastlah dia menyewa di rumahku. So, bermula januari tahun depan rumahku akan kosong tanpa penyewa.  Sesiapa yang sedang mencari rumah sewa area Kubang Kerian, Kelantan ni boleh roger2 ye hehe. Sedikit info tentang rumahku: Rumah banglo setingkat dan mempunyai 4 bilik tidur.

 

Info lanjut tentang rumah ini boleh klik di sini.

^
^
^
^
^
Semalam sempat belek2 Coin Album lama. Dulu masa sekolah rendah i rajin juga mengumpul setem, coins, keychain, paperbag yg cantik2 dan buku.




Pagi tadi sempat membuat lawatan kali kedua ke Pasar Siti Khadijah hehe (sebelum balik KL kena bagi puas hati dulu hehe). Kali ni saya beli sutera crepe dan tudung bawal lagi.








 Buat ubat hati sebelum pulang ke KL ye hehe.
Sekian, wassalam!

20 comments:

Rozita Ismail said...

sabar je nt ada la org nak sewa tu..byk shopping!bli utk diri sendiri or kengkwn kirim tu?

Aisy Nasiha said...

Lawanya rumah.. kalau daapt pindah balik dan duduk kat rumah sendiri bestnya kan...

Besnya tu.. saya balik kg aritu tgh hujan ..mmg x ke mana sangat.

Tuan Juhaida said...

Beli untuk diri sendiri je kak

Tuan Juhaida said...

Oo sy blk ni kebetulan cuaca ok.dpt la bjln2 hihi.ada juga 2 hari yg hujan je spjg hari

Wirda Amir said...

salam ju...

in sya Allah..akan dpt penyewa baru tu...

agak2 dah tinggi kot nilai duit syiling tu...manalah tau kan ju...

shopping lagi ye ju..bestnya...

Kniedaz said...

cantiknya rumah..shopping tu mmg favourite org perempuan..lebih2 lg benda yg kita suka ..hehe

Tuan Juhaida said...

In sya allah.harap2 cepat la dpt penyewa br.penyewa yg berhemah gitu sebab rumah tu kat dlm pun mmg dah hsmpur fully furnished

Tuan Juhaida said...

Hihi betul tu

Puan Kutu said...

rumah cantik,mesti ada je penyewa baru nti tu..

banyak jugak hasil menjala tu..pengubat hati katanya..:)

Tuan Juhaida said...

Hihi

hainom OKje said...

Bolehlah geng ngan my MIL. Dia suka ni collect collect benda mcm ni....hehe...
okje tak minatlah TJ....
wah cantik baju....tuk baju ngajar tahun depankan....hehe tahun baru, baju baru.. .pergh!!!

Tuan Juhaida said...

Bj br selai dua...penaik semangat thn baru hihi

Anna Alicia said...

tumpang tanya rumah sewa tue kt area mane ye? saya tgh cari umah utk disewa gak. ni no. sy 0179555994.

Anonymous said...

Salam...sya berminat nk menyewa kak...tolong contax sy 01112211168, URGENT

Anonymous said...

Cmna nak sewa? Contact no 0122283755

moon bulan said...

Assalamualaikum sis,

Berminat dengan sutera crepe?
Sila like page

FB : TSUKI MOON SHOP
INSTAGRAM : TSUKI MOON SHOP
EMAIL: TSUKIMOONBULAN@GMAIL.COM
SMS/WHATSAPP : 017-6052330

Thanks.

Anonymous said...

Salam kak, rumah kosong lg ke? Bleh mintak contact no kak?

Tuan Juhaida said...

maaf sangat semua..rumah tu sudah ada penyewa sekarang

Unknown said...

Akak, skrg masih ada kosong tak

Unknown said...

Akak, skrg masih ada kosong tak