Alhamdulillah

Friday, 13 December 2013

Prince Ali lahir ke dunia!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua
Nampaknya ini mungkin antara malam2 terakhirku di bumi Kelantan...(amboi bahasa!). Hati rasa berat untuk kembali ke KL. Banyak sebabnya..antaranya  kerana baru sahaja mendapat anak saudara baru yang sihat dan comel. Tahniah diucapkan kepada adik dan adik iparku atas kelahiran putera pertama mereka (rasa cam nak kidnap wat balik KL je hehehe). 
Bestnya dapat baby...uwwwaaaa nak baby juga!!!!

'Best' sangat bau 'baby'kan...lembut dan harum sangat
gambar ihsan google


Anak-anakku pun semua sangat 'excited' dan 'happy' dengan kelahiran sepupu baru mereka ni (sepupu pertama mereka disebelahku, kalau sebelah suamiku mereka dah ada 27 orang sepupu!).


Ok ..itu sahaja untuk malam ini. Sehingga bertemu lagi 'next entry'. Wassalam!

10 comments:

Rozita Ismail said...

alahai..baby tu smile la!apa namanya?bau baby bau syurga tu..tahniah wat ida gak..

nurbijen said...

nak baby jugak... rindu bau baby... huhuhu
Baby dah pandai senyum la.. comel :)

Knor said...

harum bau babykan...

ibarat kain putih..suci bersih..

Tuan Juhaida said...

Tq kak

Tuan Juhaida said...

Tulah...bestnya kalau dpt baby lg

Tuan Juhaida said...

Betul tu knor.terpulang pd ibu bapanya nak mcorakkannya..kain putih bersih

Puan Kutu said...

baby mmg menjadi geram semua org..sbb setiap baby adalah comel!

prince ali so comel..:)

hainom OKje said...

Tahniah dapat anak sedara baru TJ....sapa nama dia....nak tau jugak trend nama baby alaf baru ni

Wirda Amir said...

alololo. . so cute baby. . slmt dtg ke dunia. .

Tuan Juhaida said...

Tima kasih hihi