Alhamdulillah

Monday, 15 July 2013

Bergedel

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni tetiba rasa nak buat bergedel untuk menu berbuka puasa hehe (terima kasih kepada Kak Ana dan Rohaiza yang 'share' cara nak buat bergedel).

Balik je dari sekolah tadi terus la buat bergedel ni hehe.

Rupa bergedel ku sebelum digoreng hehe

Rupa bergedel ku selepas digoreng hehe. Ok tak sifu2 di luar sana?
Ini juga menu untuk berbuka hari ini

Sekian, wassalam!

13 comments:

nurbijen said...

share la resepi begedil tu.. nampak sedap...
ikan bakar tu pun nampak menngoda jugak

ummuaidan said...

sedapnya bergedel makan ngan kari buat bukak puasa...
ikan bakar tuh pun my feveret..:)

Rozita Ismail said...

syabas wat ida!ramadhan ni lbih rajin msk rsepi2 yg akak sndiri pun xpenah buat...hihi

Kniedaz said...

lama tak buat begedel..makan ngan soto sedap tu

Tuan Juhaida said...

Insha allah

Tuan Juhaida said...

Hihi samalah kita

Tuan Juhaida said...

Haah hihi

Tuan Juhaida said...

Ida sentiasa rajin hihi Juhaida tu maksudnya rajin tau

ANNA MARIANA said...

sedapnyaaaaa.... :)
follow sini :)

aby said...

Sebagai org jawa, bergedel mmang sngatlah d sukai. Tp bergedel yg saiz kecil, klu saiz besar slalunya kurang sedap. Huhu

Tuan Juhaida said...

Oo gitu.nanti nak buat saiz kecil2 plak hihi.sy pun br first time buat bgedel ni hihihi

Tuan Juhaida said...

Salam kenal.tq sudi singgah hihi

hainom OKje said...

Bergedil tu mesti extra dagingkan TJ sodapnya....mai sedulang OKje nak rasa hehe