Alhamdulillah

Sunday, 21 July 2013

Mission accomplished!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak buat 'summary' antara aktviti yang dilakukan pada 'weekend' kali ini (sabtu & ahad) hehe.

Hari sabtu (pagi ), sempat melawat dan meninggalkan jejak di butik tudung yang baru dibuka di area berhampiran sekolahku iaitu Sugarscarf.


Malam pula, kami sempat bawa anak2 tengok movie kartun bertajuk Turbo. Movie start pukul 9.45malam dan habis around pukul 11.30 malam. Best juga cerita ini hehe. Kisah siput yang berkelajuan tinggi.

gambar ihsan google

Hari ahad pula kami merancang untuk pergi 'shopping' baju raya anak2 (dah shopping sebelum ni, ni kira nak tambah mana2 yang x cukup lagi). Pada mulanya ingat nak gi 'shopping' kat SOGO je, tetapi bila kami sampai pukul 10.00 pg di depan SOGO, memang jem teruk dan parking pun 'full' so my hubby decided kami pergi One Utama Shopping Centre, Bandar Utama Damansara.

Tapi sebelum ke One Utama, sempat juga saya turun seorang kat area Jalan TAR tu. Punyalah ramai manusia. Saja nak usha2...tapi kejap sahaja tak larat  nak bersesak2. Tak beli apa2 pun kat sini.



Ini pula antara picture yang sempat snap kat One Utama.

my hero!hehe

Mama dan Danish
Danial

my 3 heroes tgh dok admire kereta Tamiya hehe
Litar lumba kereta Tamiya
makan dia ! ngap...ngap...ngap...hehe
Alhamdulillah, mission accomplished! Baju raya kids semua dah cukup. Tinggal baju raya papa dan mama je lagi hehe.

Sekian, wassalam!

4 comments:

hainom OKje said...

Wah laju je pilih baju anak TU hehe dah cukup semuanya... Okje? Mood masih tak mari lagi! Huhu

Tuan Juhaida said...

Haha...tgu mood dulu tau.
saja nak kasi setel awal2,malas nak bersesak2

Rozita Ismail said...

bestnya dpt shopping bj baru lak tu!yg peliknya aritu akak dah kmen kat cni tp ilang!!??

Tuan Juhaida said...

Shopping bj raya anak2.nanti kalau tgu last minute...tak best bersesak2..n xde saiz la apa la hihi