Alhamdulillah

Sunday, 21 July 2013

Ibu Mertuaku

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Around pukul 1.00 pagi semalam, my hubby dapat panggilan telefon dari kakaknya di kampung mengatakan ibunya (iaitu ibu mertuaku) tetiba kejang otot dan macam terkena serangan sawan (tidak sedarkan diri). Ibu mertuaku telah dibawa ke hospital berhampiran. Risau hati kami semua di KL (my husband dan 5 lagi adik-beradiknya bersama famili masing2 memang bekerja dan menetap di KL), namun syukur alhamdulillah, semasa berada di hospital , ibu mertuaku telah sedarkan diri semula. Doktor telah memasukkan air kerana kemungkinan besar ibu mertuaku 'dehydrated' kerana penat berpuasa. Pukul 4 pg, ibu mertuaku dibenarkan pulang ke rumah semula dan disarankan supaya banyak berehat. Alhamdulillah.!

my hubby and his mum ~ gambar ni diambil pada bulan Nov 2012

Ma, semoga kembali sihat! Itu doa kami semua.
Sekian, wassalam!



20 comments:

Wirda Amir said...

salam ramadan ju...

alhamdulillah...seronok ada ibu mertua ye...

umi alya said...

alhamdulillah.. dapat kuar wad akhirnya

Tuan Juhaida said...

Alhamdulillah

Tuan Juhaida said...

Syukur,xde apa2 yg serius

Rozita Ismail said...

moga cpt smbuh la ya..akak smlm pun pening gak time jejalan kat giant shah alam coz luas sgt,kita lak berpuasa..

mama3heroo said...

selamat pg&salam ramadhan # 13
moga cepat sembuh..amin

Kniedaz said...

semoga MIL sis cepat sembuh ya

aTieYusof Family said...

Moga mak mertua kak cepat sembuh ya..

Tuan Juhaida said...

Hihi mcm mana boleh pening ni hihi

Tuan Juhaida said...

Tima kasih

Tuan Juhaida said...

Tq

Tuan Juhaida said...

Tq

Knor said...

alhamdulillah semoga sehat hendaknya

nurbijen said...

Alhamdulillah, nasib baik takde yg serius.. moga ma diberi kesihatan yg baik sepanjang puasa ni :)

hainom OKje said...

Hehe.... Ni snap masa dia dtg rumah TJ hari tu yeh! Moga ibu mertua mu cepat sembuh!

Tuan Juhaida said...

Hihi takla.ni pic lama. Masa blk kg.tu tgh pekena ikan bakar kat area umah mentua

Tuan Juhaida said...

Tq nur

Tuan Juhaida said...

In sha allah

ummuaidan said...

alhamdulillah ..dah semakin baik yer...sian orng2 tua..makin lama makin tak larat nak posa...blh byr fidyah..

Tuan Juhaida said...

Alhamdulillah.mintak2 ok