Alhamdulillah

Tuesday, 30 July 2013

Iftar @ Flora Cafe, Ampwalk

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sedar tak sedar , kita sudah berada di penghujung Ramadhan. Cepat betul masa berlalu. Minggu depan sudah mula bercuti dan pulang ke kampung halaman untuk beraya.

Semalam (ahad, 28 Julai 2013 bersamaan 19 Ramadhan), sempat berbuka puasa di luar. Destinasi pilihan, tidak jauh dari kediaman kami, iaitu Flora Cafe, Ampwalk. 

Bufet Ramadhannya:

Dewasa : RM45++
Kanak2 : RM20++

Sesiapa yang berminat untuk berkunjung ke Cafe ni perlu membuat tempahan awal /Reservation kerana Cafe ini  memang ramai pengunjung. Kalau pergi ' walk in' , memang takde meja kosong. Makanannya juga sedap2 gitu!



ini pintu masuk Flora Cafe ni.


Cantikkan bunga kat entrance tu...suka sangat!!

Cantik sangat hiasan pada ceiling Flora Cafe ini!
Cantik sangat hiasan pada ceiling Flora Cafe ini!
Photo: Semoga majlis kami ini mendapat keberkatan dan KeredhaanMu.
ada persembahan semasa sesi berbuka puasa ~gambar diambil dari FB Flora Cafe
gambar diambil dari FB Flora Cafe

antara kuih-muih yang disajikan







gambar ni little Danish yang ambil...blur skek hehe



Sekian, wassalam!

12 comments:

Rozita Ismail said...

emm..bestnyeer sekali sekala dpt iftar kat luar!nak2 tmpat camtu lak..

umi alya said...

sesekali bawa famili makan di luar, sedap juga..

Rozita Ismail said...

aik..smlm akak bc entry ni xde pun pic yg danish amik tu..!ida bru letak or my intrnet yg slow..?!

hainom OKje said...

Tak pernah tra kat sini TJ...tapi nampak mmg cantik menarik dan tertarik!....Jarang gi area Ampang nun

hainom OKje said...

Tak pernah tra kat sini TJ...tapi nampak mmg cantik menarik dan tertarik!....Jarang gi area Ampang nun

Jos Bloko said...

Heeem
Makanannya sedap banget kak :-)

Tuan Juhaida said...

Ya.mmg sedap2 hihi

Tuan Juhaida said...

Hihi sekali srkala

Tuan Juhaida said...

Betul tu

Tuan Juhaida said...

Nanti jgn lupa singgah sini

Kakzakie said...

Buffet ni kalau harga tak mahal ok lagi tapi kalau mahal dan banyak makanan tapi manalah kita larat nak merasa semua kan... iftar ni makan sikit pun dah kenyang...

mama3heroo said...

menarik btl tempat ni..makanan pun semua nampak sedap2.