Alhamdulillah

Friday, 19 July 2013

Solat hajat &muffin blueberry

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pagi tadi sempena hari jumaat yang mulia, telah diadakan solat hajat di sekolahku untuk semua pelajar yang akan mengambil peperiksaan terutamanya pelajar tingkatan 3 yang akan menduduki peperiksaan percubaan PMR pada minggu depan. Solat hajat diadakan di Dewan Terbuka dan semua guru dan pelajar terlibat. Selesai bersolat hajat, ada ceramah motivasi ringkas dari wakil ibubapa (PIBG).

gambar diambil semasa sesi motivasi ringkas oleh wakil ibu bapa


Selepas berbuka, sempat buat muffin blueberry kegemaran Haikal (anak sulungku). Muffin blueberry ni juga muffin kegemaran ma dan abahku.


Sekian, wassalam!

14 comments:

hainom OKje said...

Rajinnya buat muffin TJ time puasa ni... Dah habis ke belum?

nurbijen said...

Rajin Ida main masak2 lepas berbuka.. kalau kat sini, mata terus rasa berat lepas berbuka... tak leh nak buat gapo doh...

umi alya said...

alorrrrrrrr rajinnya bermuffin...

Tuan Juhaida said...

Time x sibuk sgt ni nur.boleh la buat mcm2 hihilgpunsy x gi tarawikh,jaga kids kat umah.suami je gi tarawikh

aby said...

semoga adik2 berjaya dengan cemerlang nanti ..
semester baru aby bermula esok ..
next 4-5 month, no sunday outing ..
hu..hu..

Rozita Ismail said...

ha ah..akak pun pas bukak puase mata jd berat jer tp ida smpat lg wat muffin!bak cni ckit...hihi

Tuan Juhaida said...

Rajin sebab anak2 suka hihi.watsikit2 je.nanti dkt raya br buat lebih skek utk wat blk kg

Tuan Juhaida said...

Hihihi

Tuan Juhaida said...

Tq aby!good luck juga utk aby.takpe jap je 4-5month tu hihi

Tuan Juhaida said...

Ida pas buka puasa, mata rasa segar hihi

aTieYusof Family said...

Mudah2an anak murid yg akan menduduki exam dipermudahkan..
rajinnya akak, sempat lagi buat muffin:)

Wirda Amir said...

salam ju...

in sya Allah..berkat doa ibubapa dan guru serta usaha masing2 terutama murid2 tu....

mcm sedap je muffin tu....

Tuan Juhaida said...

Wirda,
Insha allah...usaha,doa dan tawakkal pd allah

Tuan Juhaida said...

Insha allah,atie