Alhamdulillah

Wednesday, 10 July 2013

Singgah sini jap!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Syukur, alhamdulillah, hari ini berjaya mengharungi hari pertama berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia ini . Moga kita semua diberi kemudahan dan kesihatan yang baik untuk menjalani ibadah puasa dan ibadah2 lain di bulan yang penuh keberkatan ini.

gambar ihsan google
Entry kali ini simple sahaja. Saya nak minta kepada teman2 blogger yang sudi singgah ke blog saya ni dan membaca catatan saya di blog ini selama ini supaya dapat emailkan kepada saya info berikut:

Nama sebenar dan nickname di blog
url blog
alamat rumah
no telefon

E-mailkan kepada : tjtma22@yahoo.com 

Hehe nak buat apa? Jangan risau ..saya hanya ingin menghantar kad raya nanti sebagai tanda persahabatan (walaupun hanya di alam maya hehe) dan penghargaan kerana sudi singgah blog ini hehe. Semoga ukhwah kian utuh. Insha allah! 

Ini boleh tak dikira sebagai my first give away? (tapi takde contest pun hehe). Saya blogger baru nak belajar. Give away ini terbuka kepada semua teman yang singgah di blog ini. Jangan malu-malu untuk emailkan alamat anda ye!

Sekian, wasalam!

16 comments:

mama3heroo said...

salam 1 ramadhan..singgah sini..

Rozita Ismail said...

salam ramadhan gak wat ida..rasenya akak xpyh kot bg sumer maklumat tu..!

Kniedaz said...

Salam Ramadhan..wah..lama tak dapat kad raya... ^_^

aby said...

Salam tj.
Bagus idea ni. Dulu masa aby rajin kt satu forum ni, kami juga buat program mcm ni. Nama kami bg kt admin n lps tu admin p/m kt kami nama2 yg brminat. Dpt kumpvl bnyak namala juga. Lps tu, kad raya tk putus2 datang. Siap posmen tnya, ni untuk anak ke, aby kata, utk saya. Masih aby simpan lg kad2 tu

aTieYusof Family said...

Salam Ramadhan bulan keberkatan..
best jugak nak dapat kad raya ni..hehe:)

Tuan Juhaida said...

Nanti tolong email skali lg address ye hihi.email tu sy buka..kosong je

Tuan Juhaida said...

Hihi ok.apa2 ida sms je tanya

Tuan Juhaida said...

Tq sgt coz dah email detail.nanti sy pos kad raya ya

Tuan Juhaida said...

Ooo best kan.sebenarnya dah lama x dpt kad raya.kalau wish pun sblm ni via sms,fb kan. Tp still x sama perasaan teruja bila dpt kad raya.
Aby,jgn lupa bg alamat

Tuan Juhaida said...

Jom atie...jgn lupa email address! Hihi

hainom OKje said...

hehe...OKje nak kad raya yang besau tau...dan ada muzik! hehe Acah aje ....saja je nak mengusik TJ...
Lama dah tak dapat kad raya

hainom OKje said...

hehe...OKje nak kad raya yang besau tau...dan ada muzik! hehe Acah aje ....saja je nak mengusik TJ...
Lama dah tak dapat kad raya

Tuan Juhaida said...

Ok hihi.jgn lupa bg alamat

Wirda Amir said...

salam ju...

adakah saya termasuk dlm senarai...?hehehehe

Tuan Juhaida said...

Ya,sudah semestinya!hihi.jgn lupa emailkan alamat wirda dgn segera hihi

mama3heroo said...

Dah email..kalo dpt gtau ye..