Alhamdulillah

Sunday, 14 July 2013

Memang ajaib

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sekadar renungan bersama:



Ini pula gambar peanut chocolate yang sedap dan halal hehe (commercial break)

Semalam sempat buat ayam panggang madu untuk iftar dengan menggunakan pemanggang ajaib . Hehe baru beli dan first time guna. Kesian kan ! Orang lain dah lama ada pemanggang ajaib ni. 

double sided frypan
First time guna double sided frypan ni ...hitam la pulok hehehe.
ok, itu sahaja coretan untuk kali ini. Jumpa lagi. Wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

ajaib sungguh..!peanut choclate tu cam best jer..

mama3heroo said...

Salam..menarik tgk ayam tu..hee

hainom OKje said...

TJ...okje lagi kesian sebab TAK De hehe... bakar atas api je pakai pan biasa tu huhu...

Tuan Juhaida said...

Tima kasih hihi

Tuan Juhaida said...

Takpe.xde pun masih boleh mkn ayam bakar.cuma ni mmg cepat siap.

Tuan Juhaida said...

Ida je suka.mie n kids x suka peanut chocolate ni