Alhamdulillah

Monday, 22 July 2013

It's my 34th birthday today!

Assalamualaikum dan salam sejahtera


gambar ihsan google

Alhamdulillah, hari ni , 22 Julai 2013 (Isnin)  bersamaan dengan 13 Ramadhan , genap usiaku 34 tahun (dah tua dah hihi). Terima kasih kepada semua yang tak lupa 'wish' Happy Birthday dan mendoakanku selama ini. Syukur kepada Allah yang telah megizinkanku bernafas di buminya ini. Sedar tak sedar, sudah pun 34 tahun aku diberi peluang dan nikmat kehidupan di dunia yang sementara ini. Syukur!

gambar ihsan google
ni betul ke ni beli kek ni untuk mama haha...macam tak matured je kek ni hehe

birthday card from my heroes!

tqvm!

Last but not least...

gambar ihsan google

Sekian, wassalam!


p/s: Sedih tengok di bulan puasa yang mulia ini masih ramai wanita Islam yang tidak menutup aurat dan ada yang menutup aurat pun masih tidak sempurna, lebih kepada 'wrapping' bukannya 'covering'.

18 comments:

nurbijen said...

wah, cantik kek pokemon mama.. hehehe, taste anak2 punya pasal... layankan ajer :)
sweet jer baca card tu..
Huwaa, dah 34... tetiba rasa tua jugak.... ekekkekek

Tuan Juhaida said...

Hihihi jap ja kan masa berlalu.tuan pilih kek mmg dok aim pokemon tu hihi.

aby said...

salam TJ ..
hepi besday ..
34 tu muda lagi ..
pilihanraya sekali lagi masih beratur di barisan yg sama juga ...
he..he...
apa nampak meriah sambutan ..
sama bulan dgn besday wf aby ..
yg baru disambut dalam bulan ramadan ni juga ..

Tuan Juhaida said...

Tima kasih aby!hihi

umi alya said...

kek tu 2 dlm 1, lebih kpd selera anak2, huhuhu.

Selamat Hari Lahir...

Rozita Ismail said...

hihi...kebetulan thn ni umur kita terbalik..!susah nak cari umur terbalik tuh!!!btw..selamat ulangthun kelahiran yg ke34,stndby utk bby girl...insha allah

Kakzakie said...

Happy belated birthday to you. So cute the card given by your heroes. Touching sob..sob.. hihi... budak lelaki pun kreatif juga nak bagi mama dia - so cute.

Tuan Juhaida said...

Tulah pasal hihi

Tuan Juhaida said...

Tq akak!

Tuan Juhaida said...

Hihi tqvm

aTieYusof Family said...

Happy belated birthday cikgu..
Moga terus diberkati Allah, sihat sllu, pjg umur & bahagia bersama keluarga trsyg..:)

ummuaidan said...

hepi belated besday cikgu, moga panjang umur, murah rezki...wah comelnya kek tuh..sayang nak makan gitu..

Tuan Juhaida said...

Tima kasih atie!hihi

Tuan Juhaida said...

Tima kasih ummuaidan hihi

mama3heroo said...

Selamat hari lahir kak..

hainom OKje said...

Hepy bezday Tj...moga beroleh keberkatan dan kebahagiaan dlm hidup
Alahai muda sesangat tu Tj...apa hadiah cik abe bagi?

Tuan Juhaida said...

Tima kasih hihi

Tuan Juhaida said...

Tima kasih okje hihihi